halil hikmet cinbir Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 İtopya'da yanlışlıkla iptal et tuşuna bastım ama siparişimin iptal edilmesini istemiyorum. Yardım edebilir misiniz?
İtopya'da yanlışlıkla iptal et tuşuna bastım ama siparişimin iptal edilmesini istemiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Kasım 2020 #2 Genelde iptal edilemiyor. Tek seçeneğiniz siparişi tekrar vermek. Artı 1 Eksi
KS KS halil hikmet cinbir Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 Böyle bir şey yaşadınız mı daha önce hiç Artı 0 Eksi
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Kasım 2020 #4 İptal talebinizi iptal ederek iptal edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 21 Kasım 2020 #5 Para iadesi yapıldıktan sonra tekrar sipariş edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS halil hikmet cinbir Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #6 Tam olarak nasıl yapacağım mail yoluylamı yoksa başka bir yöntemle mi? Artı 0 Eksi
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 21 Kasım 2020 #7 halil hikmet cinbir dedi: Tam olarak nasıl yapacağım mail yoluylamı yoksa başka bir yöntemle mi? Genişletmek için tıkla... İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır. Artı 0 Eksi
halil hikmet cinbir dedi: Tam olarak nasıl yapacağım mail yoluylamı yoksa başka bir yöntemle mi? Genişletmek için tıkla... İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır.
KS KS halil hikmet cinbir Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #8 İpta. Mithrandir41 dedi: İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır. Genişletmek için tıkla... L. Mithrandir41 dedi: İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır. Genişletmek için tıkla... İptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor ben mail attım hafta içi telefonla arıcam. Artı 0 Eksi
İpta. Mithrandir41 dedi: İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır. Genişletmek için tıkla... L. Mithrandir41 dedi: İptal mi edildi yoksa iptal talebi mi oluşturuldu? Eğer 2. ise mail atarak iptal edebilirsin. Ama muhtemelen şu sıralar çok yoğunlardır. Genişletmek için tıkla... İptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor ben mail attım hafta içi telefonla arıcam.
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 21 Kasım 2020 #9 halil hikmet cinbir dedi: İpta. L. İptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor ben mail attım hafta içi telefonla arıcam. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem mesai başlar başlamaz araman. V.O.K grubunda şöyle bir post paylaşılmıştı. Dosya Ekleri Screenshot_20201121_020735.jpg 53,7 KB · Görüntüleme: 282 Artı 0 Eksi
halil hikmet cinbir dedi: İpta. L. İptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor ben mail attım hafta içi telefonla arıcam. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem mesai başlar başlamaz araman. V.O.K grubunda şöyle bir post paylaşılmıştı.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Kasım 2020 #10 Mithrandir41 dedi: Tavsiyem mesai başlar başlamaz araman. V. O. K grubunda şöyle bir post paylaşılmıştı. Genişletmek için tıkla... Bana kullanılmış ürün gönderdiler. 1 hafta içinde değişimi sağlandı. Bende tereddüt etmiştim fakat gerçekten değiştirildi ürün isteyene fatura bilgisi sağlarım. Artı 0 Eksi
Mithrandir41 dedi: Tavsiyem mesai başlar başlamaz araman. V. O. K grubunda şöyle bir post paylaşılmıştı. Genişletmek için tıkla... Bana kullanılmış ürün gönderdiler. 1 hafta içinde değişimi sağlandı. Bende tereddüt etmiştim fakat gerçekten değiştirildi ürün isteyene fatura bilgisi sağlarım.