İtopya jrokez-bear hazır sistem ve AOC 24G2zu alınır mı?

Bu bütçede 240hz aoc var.
Hocam ama bu niye bu kadar ucuz bak aklım karıştı iyice şuna bakasanıza

Bu monitör de karar kılmıştım

https://www.hepsiburada.com/aoc-24g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.5

bu iyice kafamı karıştırdı ama

bu aoc freesync diye çok içime sinmemişti ama bu markayı ilk defa duydum bilen varsa bi fikir verebilir mi ya da yeni konu mu açsam ?

Marka nasıl sence 24 inç veya 27 inç var mıdır?

Hocam 27 inç QHD bir bakar mısın şuna.

Pek bilgim yok.

Hocam ama bu niye bu kadar ucuz bak aklım karıştı iyice şuna bakasanıza.

Bu monitör de karar kılmıştım.

https://www.hepsiburada.com/aoc-24g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.5

Bu iyice kafamı karıştırdı ama.

Bu aoc FreeSync diye çok içime sinmemişti ama bu markayı ilk defa duydum bilen varsa bir fikir verebilir mi ya da yeni konu mu açsam?

FreeSync'lerde de G-SYNC kullanılıyor bu marka hakkında çok bilgim yok incelemelerini izleyebilirsin.

Pek bilgim yok.

FreeSync'lerde de G-SYNC kullanılıyor bu marka hakkında çok bilgim yok incelemelerini izleyebilirsin.
tamamdır hocam biraz araştırıyım ben

Pek bilgim yok.

peki hocam 27 inç de FHD sıkıntı olur mu QHD veya 24 inç bakayım mı?

720p gibi oluyor tv kanalı gibi demek ki sen fark edemiyorsun.
Hocam ŞUNA karar verdim. Birçok forum, birçok değerlendirme ve inceleme videolarına da baktım görüntü gayet net 24 inç 240 hz olsaydı onu düşünürdüm ama 24'' de en fazla 200 hz var ve galiba VA paneldi. Onun yerine bu daha mantıklı geldi. Forumlarda vs baya insanlar şüpheci fakat o şüpheye rağmen alanlar gayet memnun ben de karar verdim bu fiyata bence alınabilecek en iyi monitör. Birde alınca test edicem inşallah. Bu arada internette araştırdığım kadarıyla marka kuveyt malı artı olarak paneli LG panel. Herneyse sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam ŞUNA karar verdim. Birçok forum, birçok değerlendirme ve inceleme videolarına da baktım görüntü gayet net 24 inç 240 hz olsaydı onu düşünürdüm ama 24'' de en fazla 200 hz var ve galiba VA paneldi. Onun yerine bu daha mantıklı geldi. Forumlarda vs baya insanlar şüpheci fakat o şüpheye rağmen alanlar gayet memnun ben de karar verdim bu fiyata bence alınabilecek en iyi monitör. Birde alınca test edicem inşallah. Bu arada internette araştırdığım kadarıyla marka kuveyt malı artı olarak paneli LG panel. Herneyse sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum.
Çok fazla fps tarzı oynuyorsan 27 büyük gelebilir ama onu diyim.

Çok fazla fps tarzı oynuyorsan 27 büyük gelebilir ama onu diyim.
Oynuyorum ama 27'' bir monitör denedim uzun bir süre bana pek sorun yaşatmadı. Curved daha iyi olurdu ŞU modeli var ama hem 200 hz hem de VA panel o yüzden vazgeçtim bundan. En mantıklısı hala az önce attığım bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı