İtopya jrokez-bear hazır sistem ve AOC 24G2zu alınır mı?

Oynuyorum ama 27'' bir monitör denedim uzun bir süre bana pek sorun yaşatmadı. Curved daha iyi olurdu ŞU modeli var ama hem 200 hz hem de VA panel o yüzden vazgeçtim bundan. En mantıklısı hala az önce attığım bence. Şuan yanlış görmüyorsam HDR 400 Ready varmış önceki attığım monitörde.
Ghosting yoksa alınabilir curvedler ips olmuyor diye biliyorum olanı varsa da pahalıdır.

Hocam şimdi kararınız nedir?
Bunu alıcam hocam

Sistem tarafında biraz bekliyorum kasım ayında olduğumuz için indirimler vs geliyor DA ayın 11 inde bir sistem yayınlayacakmış galiba, onu bekliyorum eğer istediğim gibi bir sistem çıkmazsa indirimli vs bu sisteme vento kasa + B450M pro vdh ekliyip almayı düşünüyorum. Monitör fiyatı düşünce sisteme biraz daha bütçe ayırabiliyorum (😁 sizin sayenizde). İnşallah monitör istediğim gibi çıkar, herhangi bir sorun olmaz sizede çıkca dua ederim :) . Birde RK61 klavye birazcık indirime girmiş sipariş verdim. İnşallah o da sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Bu şekilde hocam.

Hocam sonunda aldım be 15 dakika sürmedi herhalde stok kalmadı. Kaç gündür bekliyorum anlık sipariş verdim, çok iyi oldu tam istediğim gibi bir sistem yayınladı adam ;

Bir de teşekkür ederim size monitör olarak da bunu aldım. İnşallah bir sorun sıkıntı çıkmaz. Geldiği zaman tekrar buraya görüşlerimi yazıcam ;

+

Teşekkür ederim tekrardan fikir verenlere yardımcı olanlara.

Son düzenleme:
Bunu alıcam hocam

Sistem tarafında biraz bekliyorum kasım ayında olduğumuz için indirimler vs geliyor DA ayın 11 inde bir sistem yayınlayacakmış galiba, onu bekliyorum eğer istediğim gibi bir sistem çıkmazsa indirimli vs bu sisteme vento kasa + B450M pro vdh ekliyip almayı düşünüyorum. Monitör fiyatı düşünce sisteme biraz daha bütçe ayırabiliyorum (😁 sizin sayenizde). İnşallah monitör istediğim gibi çıkar, herhangi bir sorun olmaz sizede çıkca dua ederim :) . Birde RK61 klavye birazcık indirime girmiş sipariş verdim. İnşallah o da sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Bu şekilde hocam.

Hocam sonunda aldım be 15 dakika sürmedi herhalde stok kalmadı. Kaç gündür bekliyorum anlık sipariş verdim, çok iyi oldu tam istediğim gibi bir sistem yayınladı adam ;

Bir de teşekkür ederim size monitör olarak da bunu aldım. İnşallah bir sorun sıkıntı çıkmaz. Geldiği zaman tekrar buraya görüşlerimi yazıcam ;

+

Teşekkür ederim tekrardan fikir verenlere yardımcı olanlara.
Hayırlı olsun güzel sistem.

Hayırlı olsun güzel sistem.
Hocam yok böyle bişi valla billa çok iyi oldu ya. Herşey bugün geldi ve hepsi tam umduğum gibi. Monitörü alın aldırın (27'' 260hz i bu IPS panel olduğu için ghosting yok denecek kadar az ve bu mükemmel birşey.) Ölü piksel de çıkmadı. Tek sıkıntısı monitör sağa sola dönmüyor sadece ekran ile ayakların bağlandığı yerde yukarı aşağı eğebiliyorsunuz. Bu arada klavye de çok iyi fakat daha bi alışamadım :). Y harfini yazmak için klavyedeki z tuşuna basıyorum QWERTZ klavye olduğu için ama hissiyatı, RGB'si ve sesi beni bitirdi. İsteyen red isteyen blue switch alsın. @kuzzi Hocam allah razı olsun 5299 TL hiç birşey bu monitör için tavsiyeniz sayesinde aldım biraz daha deneyeceğim hepsini bir sorun vs çıkmaz inşallah şuan yaklaşık 6 saattir aldıklarımla bakışıyorum :). Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler Allah herkese daha iyisini nasip etsin.

Dosya Ekleri

• IMG_20231116_072305.jpg
    IMG_20231116_072305.jpg
    202,6 KB · Görüntüleme: 35
Hocam yok böyle bir şey vallahi billa çok iyi oldu ya. Her şey bugün geldi ve hepsi tam umduğum gibi. Monitörü alın aldırın (27" 260Hz i bu IPS panel olduğu için ghosting yok denecek kadar az ve bu mükemmel bir şey.) Ölü piksel de çıkmadı. Tek sıkıntısı monitör sağa sola dönmüyor sadece ekran ile ayakların bağlandığı yerde yukarı aşağı eğebiliyorsunuz. Bu arada klavye de çok iyi fakat daha bir alışamadım :). Y harfini yazmak için klavyedeki Z tuşuna basıyorum QWERTZ klavye olduğu için ama hissiyatı, RGB'si ve sesi beni bitirdi. İsteyen red isteyen blue Switch alsın. @kuzzi Hocam Allah razı olsun 5299 TL hiçbir şey bu monitör için tavsiyeniz sayesinde aldım biraz daha deneyeceğim hepsini bir sorun vs çıkmaz inşallah şu an yaklaşık 6 saattir aldıklarımla bakışıyorum :). Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler Allah herkese daha iyisini nasip etsin.

Hocam rica ederim bende bunun 32 inc olanı var. Siz iyi ki 27 inc almıssınız. Monitor soran olursa ikimizde deneyimlerimizi anlatırız. Bana kalırsa F/P canavarı monitörler sadece markası tanınmadıgı icin kimse yaklasmıyor bende bu önyargıyı kırmak icin aldım iyi ki almısım.

Hocam rica ederim bende bunun 32 inc olanı var. Siz iyi ki 27 inc almıssınız. Monitor soran olursa ikimizde deneyimlerimizi anlatırız. Bana kalırsa F/P canavarı monitörler sadece markası tanınmadıgı icin kimse yaklasmıyor bende bu önyargıyı kırmak icin aldım iyi ki almısım
Çok haklısınız hocam gerçekten fena bir önyargı var ama ben herşeyinden çok memnunum iyiki tavsiyenize uymuşum.

Çok haklısınız hocam gerçekten fena bir ön yargı var ama ben her şeyinden çok memnunum iyi ki tavsiyenize uymuşum.

Ülkemiz insanları yeni kurulan markalardan bir şey alınmaz kafasindalar. Gamepower, Game Booster, Rampage vb. Çoğu marka alınmaz diyorlar. He ama Razer'in 10 sene önce çıkardığı ürün alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı