İtopya kargo sorunu

Uydurmayın. Aldığım işlemci kapalı kutu geldi. Daha önceden de monitör, mousepad ve kulaklık almıştım, hepsi kapalı kutu geldi. Paket açılmamıştı. Nereden uydurdunuz böyle bir şeyi?
Burada sorun kargoya çok geç vermeleri. İade ürünü satmaları değil.

Hocam aman deyin zar zor para biriktirip aldım o monitörü inşallah öyle bir saçmalıkla karşılaşmam. İçime bir kurt düşürdünüz şimdi.

Ben anakart ve RAM satın aldım. Anakartın işlemci montaj yerinde ve vidalama kısımlarında daha önce montajlandığı için izleri kalmış. Ayrıca RAM güvenlik etiketi kesilmiş. Durumu İtopya anlattım. Küstahça bana sizin açmadığınızı nereden bilelim gibi akıllara durgunluk veren bir cevap verdiler. Siz siz olun ürünü teslim almadan kargo görevlisine imza atmadan önce ürünü kontrol edin kontrol ettikten sonra teslim alın diğer türlü İtopya türlü bahaneler ile size kullanılmış ürünü kaktıracaktır.

Bende daha dün mouse almıştım onu iptal ettim 8 gün oldu. Benim bilgisayarla ilgili bir arıza çıktı. Her işte bir hayır var hocam.

Çok teşekkür ederim hocam bunu söylediğiniz çok iyi oldu kargo alım sırasında öyle bir şeyle karşılaşırsam ilk olarak ne yapmam lazım ? Kargo kuryesinden herhangi bir kağıt belge tarzı bir şey almam gerekiyor mu ?

Kargo görevlisi geldiğinde imza atmadan önce ürünün güvenlik etiketi dahil kontrol edin eğer böyle bir durum varsa teslim almadan iade edin eğer imza atarsanız ürünü sorunsuz bir şekilde teslim almış gibi görünüyorsunuz.

Tamamdır hocam tekrardan sağolun peki başlıkta bahsettiğim konu hakkında bi bilginiz var mı ?

Dostum bende aldım 2haftada veremediler sonra verince UPS 2 günde getirdi.
Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın.Sizde ürünü indirimden mi aldınız ? Ben indirimden aldım ve açıkcası yukarıdaki postta arkadaşın dediginden sonra içime kurt düştü sizin aldığınız üründe herhangi bir önceden kullanılma söz konusu oldu mu ?

Tamamdır hocam tekrardan sağ olun peki başlıkta bahsettiğim konu hakkında bir bilginiz var mı?

İtopya normal zamanda da kargoyu geç teslim eden bir firma virüs falan hikaye ben ürünleri sipariş verdiğimde virüs yoktu ve 4 veya 5 gün sonra UPS kargoya vermişlerdi. UPS kargoda sorun yoktu adamlar hızlı bir şekilde getirdiler. Eğer piyasadan çok fazla ucuza almadıysan 50 100 TL için sürünme boş ver iptal et siparişi para iadesi talep et İncehesap Gaming gecesi oluyor cuma günleri ve efsane indirimler oluyor oradan güzel bir şey kaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…