İtopya kargo sorunu

İtopya normal zamanda da kargoyu geç teslim eden bir firma virüs falan hikaye ben ürünleri sipariş verdiğimde virüs yoktu ve 4 veya 5 gün sonra UPS kargoya vermişlerdi. UPS kargoda sorun yoktu adamlar hızlı bir şekilde getirdiler. Eğer piyasadan çok fazla ucuza almadıysan 50 100 TL için sürünme boş ver iptal et siparişi para iadesi talep et İncehesap Gaming gecesi oluyor cuma günleri ve efsane indirimler oluyor oradan güzel bir şey kaparsın.
İptal parasının hemen yatıp yatmayacağı malum. En iyisi sabretmek. Çünkü bazı insanlar iade bedelinin de yatmadığını söylemiş.

Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın. Sizde ürünü indirimden mi aldınız? Ben indirimden aldım ve açıkcası yukarıdaki postta arkadaşın dediginden sonra içime kurt düştü sizin aldığınız üründe herhangi bir önceden kullanılma söz konusu oldu mu?

Ben şu anki sistemi aldım 23 Nisan'da parçaları indirime girmişti 24 Nisan almıştım. Kesinlikle öyle bir şey yok.

Neresinden bakarsan bak boklu değnek :D
Bok kelimesini kullanmayın mümkünse. Ben sabredeceğim. Zaten er ya da geç gelecektir. Eğer sağ salim ulaşırsa bilgisayarıma nihayet formatı atacağım. İşte ondan sonra baya bir rahatlayacağım.

Ben şu anki sistemi aldım 23 Nisan'da parçaları indirime girmişti 24 Nisan almıştım. Kesinlikle öyle bir şey yok.

Benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir durum yok ama ürünleri teslim alırken dikkat etmekte fayda var ben işte olduğum için annem teslim almış bana bu şekilde kaktırdılar. Daha önce birçok e-ticaret sitesinden alışveriş yaptım ilk defa böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım aldıkları para haram olsun gidip tüketici haklarına başvurup mahkemeye verebilirdim. 3 5 kuruşluk mal için uğraşmak istemedim ürünler çalışıyordu test ettim bir sorunu yoktu kullanıyorum. Ama midemi bulandırdı bu firma artık bedava ürün verseler almam adamlar utanmadan birde bana bok atıyorlar.

Mesele ürünün kargoya geç verilmesi değil olmayan bir ürünü varmış gibi müşteriye satışını yapmak şu an bende aynı durumdayım ve Tüketici Hakem Heyetine başvurdum

Mesele ürünün kargoya geç verilmesi değil olmayan bir ürünü varmış gibi müşteriye satışını yapmak şu an bende aynı durumdayım ve Tüketici Hakem Heyetine başvurdum
Stokta olmayan ürünü satmaları daha mümkün geldi yoksa siparişi alınan ürün 9 günde kargoya verilir heralde.Bunlar kadar üç kuruş için bunların reklamını yapan ayak tayfa youtuberlarda suçlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı