İtopya kargolama yapıyor mu?

Ben cumartesi akşamı Mouse aldım benimde verilmedi. Yarın arayayım bakalım, korkuttun beni 😂

Arkadaşlar İtopya Instagram'dan story paylaşmış çalışmaya bugün başladık gecikmeler olduğu için özür dileriz diye büyük ihtimal yarın veya diğer gün verirler diye düşünüyorum.

Ben cumartesi akşamı mouse aldım benim de verilmedi. Yarın arayayım bakalım, korkuttun beni 😂

Brom hiç arama direk mail at arayınca 1 saat bekliyorsun :D.

Mail atınca
Arkadaşlar İtopya Instagram'dan story paylaşmış çalışmaya bugün başladık gecikmeler olduğu için özür dileriz diye büyük ihtimal yarın veya diğer gün verirler diye düşünüyorum.

kopyala yapıştır cevap gönderiyorlar, arayıp şaşırtacaksın ki özen göstersinler 😂

Hmm, umarım bu durum Sinerji içinde geçerli olur, yarın kargolanmazsa gelecek haftaya kalacak elime ulaşması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı