İtopya kargolama yapıyor mu?

@emresoyak
Evet, montajlar 1-2 saatte bitiyor diye sistem hazır olmalı. Ancak kargoya vermekte de biraz bekletiyorlar işte. Ben sadece ürün sipariş ettim, kutuyu alıp kargoya vermeleri gerekiyordu sadece. Ancak ona rağmen 5 gün bekledim. Sizin siparişiniz çok önceden olduğu için size ayrıcalık tanıyıp hemen kargolayacaklardır bence.

@emresoyak
Evet, montajlar 1-2 saatte bitiyor diye sistem hazır olmalı. Ancak kargoya vermekte de biraz bekletiyorlar işte. Ben sadece ürün sipariş ettim, kutuyu alıp kargoya vermeleri gerekiyordu sadece. Ancak ona rağmen 5 gün bekledim. Sizin siparişiniz çok önceden olduğu için size ayrıcalık tanıyıp hemen kargolayacaklardır bence.
inşallah yarın kargolanır o zaman

Benim de kızdığım nokta o. Bugün telefon ile görüştüm, yaklaşık 50 dakika bekleyerek, en geç pazartesi kargoya vereceğiz dediler. İndirimden aldığım bir ürün olduğu için iptalde etmek istemedim ama forumda pek iyi yorumlar yok. Pazartesiye kadar bekleyip karar vermeyi düşünüyorum.

Bana iki kere müşteri hizmetleri ile telefon görüşmemde yalan söylediler. Geçen cumartesi akşamı satın aldım. Hala kargoya verilmedi 😂 İtopya’dan yaptığım ilk ve son alışveriş oldu bu.

Gecikme, kargolayamama değil sorun. İçinde bulunduğumuz dönem kritik. Tabiki gecikmelere şaşırmayacağım, mazur göreceğim. Ama Müşteri hizmetlerinin tavrı, geçiştirmeler ve yalanlar kabul edilecek şeyler değil. Bu sabah aradığımda, “tüm mouselar bugün kargoya verildi, gecikme yaşanmayacak” vs. vs. neler söylediler. Sonuç; hala ürün hazırlanıyor 😂

Birde UPS ile çalışıyorlar, yurtiçi ile birlikte ülkenin en kötü kargo firması yarışındalar. Bu da büyük eksi.

@Melikovicious
Arkadaşım oradan indirimle ürün almıştı. Sonra siparişi iptal ettiler. Müşteri hizmetlerini aradığımızda da stokta yok dediler. Ancak ürüne tıkladığımızda stokta yazıyor. Resmen müşterilerle alay edermişçesine yalan söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı