İtopya kasa montaj vidaları içinden alınmış ürün satıyor

• Konuyu başlatan Kum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.537

Kum

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kasanın içinde vida seti olması lazım değil mi? Anakartı nasıl tutturacağız? Bir de kasada ön panelde atma mevcut. İade ve değişim almıyorlar.

IMG_20201209_101726.jpg

IMG_20201209_101925.jpg

IMG_20201209_101859.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün de konu açtınız size belirttim size iade edilmiş ürün gönderilmiş üzerine düşün iade edin neden sıfır olmayan bir ürüne bu fiyatları ödeyesiniz.

Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Derhal cayma hakkınızı kullanın.

Vida seti derken tornavida mı ?

Anakart vidası mı yoksa?

HDD slotlarının içine baktınız mı? Bu kadar az çıkmaması lazım.

Kasa sanırım MAG 100R. Ben böyle bir şey olmabilme ihtimalinden dolayı Amazon'dan satın aldım Gülümseten Cuma haftasında. İade ürünü size göndermişler ve tek yol iade gibi duruyor. Geçmiş olsun.

Hocam kasanın diğer tarafını açıp hard disk soketine bakar mısınız? Genellikle orada oluyor.

Bu kasada HDD slotlarının içinde değil bir poşet içinde geliyor. İçindeki çoğu vida eksik. Gözden kaçırma ihtimali olamaz yani.

Hocam ben de kasayı İtopya'dan aldım tonla vida çıktı, kutu içeriğine dikkatle bakabilir misiniz?

Dün de konu açtınız size belirttim size iade edilmiş ürün gönderilmiş üzerine düşün iade edin neden sıfır olmayan bir ürüne bu fiyatları ödeyesiniz.

Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Derhal cayma hakkınızı kullanın.
İade almıyorlar arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı