İtopya, kasamın temperli camı kırık geldi

Hocam sakın sistemi açmayın bilgisayarı ellemeyin bile . nasıl geldiyse öyle koyun . Sonra onlara bahane bulma şansı vermeyin .

Cam bu vaziyetteyse kim bilir anakarta falan ne darbe yemiştir. Kargo kutusunda sorun olmaması onları haklı çıkarmaz bu arada. Kutuyu pat küt atarlarsa da bu cam kırılabilir. Şu durumda İtopya kabul etmez gibi. Kırık çıkık sorunlarında direkt müşteriyi suçluyorlar çünkü mağazalar. Hakkını ara sen. İnsanı parasıyla rezil ediyor bizim ülkenin bilgisayar mağazaları. Bu şekilde çalışan kurumların kapısına kilidi vurması gerekiyor devletin.

Bu bir paketleme ve kargo kusurudur. Suç kargo firmasına atılamaması için üzerinde "kırılabilir" ibaresi İtopya tarafından talep edilerek yapıştırılmalıdır eğer yapıştırılmamış halde geldiyse itopyanın suçudur. Ha işin sonuna bakarsak müşteri olarak bu paketleme sebepli yaşanan hasar sizin kusurunuz değil İtopya'nın başından sonuna kusuru ve sorumluluğudur. İade edin.

Itopyanın telefon numarasını arayıp durumu anlatın. Yardımcı olmak zorundalar. Bu arada bu Itopyanın değil kargo şirketinin hatası. Hiç bir teknoloji şirketi (güvenilir olan) böyle bir kasayı göndermez. Kargo sırasında kırıldı büyük ihtimalle.

Telefon numarasında altyapı çalışması varmış napıcağımı bilmiyorum. Parçalarda sorun gözükmüyor ama 40.000 tl verdim bilgisayara ya gerçekten kötü hissediyorum. Stok fanı , ramleri vs yerli yerinde kasa içindeki parçalara zarar gelmeme ihtimali nedir sizce ?

Telefon numarasında altyapı çalışması varmış napıcağımı bilmiyorum. Parçalarda sorun gözükmüyor ama 40.000 tl verdim bilgisayara ya gerçekten kötü hissediyorum. Stok fanı , ramleri vs yerli yerinde kasa içindeki parçalara zarar gelmeme ihtimali nedir sizce ?
Yapacağın şu hiçbir bileşeni açmıyosun bu kadar.

Kargo firmasının bahanesi de şu direkt geldikten 5 dakika sonra götürdüm , kolide bir sorun yok tedarikçinin suçu deniyor.

Ben şu kargoyu verip kaçtı dediğiniz durumu anlamıyorum. Bugüne kadar içinde değerli ürün var kontrol edeceğim dediğim hiçbir kargo görevlisi olmaz demedi.
Eğer kontrol etmene müsaade etmiyorlarsa al geri götür istemiyorum dersin olur biter. Beklemek zorunda.

Keşke kargocunun yanında açsaydın . Ben olsam bu kadar yüklü miktarda yaptığım alışverişe kargocuyuda bekletirim kamera kaydı da alırım . Önemli olan gerçi fiyatı değil ama sen o bilgisayarı emeğine alarak kaç gün gelmesini bekledin . Yazık yani . Bence bilgisayara dokanma ve fotoğraflar al . Belki lazım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı