Tüketici Hakem Heyeti.Usta eğer internetten sistem falan alırken temperli camlı almayın
THH ne oluyor hocam ?
Tüketici Hakem Heyeti.Usta eğer internetten sistem falan alırken temperli camlı almayın
THH ne oluyor hocam ?
Yapacağın şu hiçbir bileşeni açmıyosun bu kadar.Telefon numarasında altyapı çalışması varmış napıcağımı bilmiyorum. Parçalarda sorun gözükmüyor ama 40.000 tl verdim bilgisayara ya gerçekten kötü hissediyorum. Stok fanı , ramleri vs yerli yerinde kasa içindeki parçalara zarar gelmeme ihtimali nedir sizce ?
Keşke kargocunun yanında açsaydın . Ben olsam bu kadar yüklü miktarda yaptığım alışverişe kargocuyuda bekletirim kamera kaydı da alırım . Önemli olan gerçi fiyatı değil ama sen o bilgisayarı emeğine alarak kaç gün gelmesini bekledin . Yazık yani . Bence bilgisayara dokanma ve fotoğraflar al . Belki lazım olur.Telefon numarasında altyapı çalışması varmış napıcağımı bilmiyorum. Parçalarda sorun gözükmüyor ama 40.000 tl verdim bilgisayara ya gerçekten kötü hissediyorum. Stok fanı , ramleri vs yerli yerinde kasa içindeki parçalara zarar gelmeme ihtimali nedir sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.