İtopya laptop iade almıyor

darkdragonx

Hectopat
Daha fazla  
İtopya'dan Lenovo Legion 5 aldım fakat ekranında küçük bir sorun vardı. Ben de iade etmek istedim fakat Windows ürün anahtarı etkinleştirildi diye iade almıyorlar. Halbuki ben ürün anahtarı girmemiştim. Direkt Free Windows 10 Home kurulumu yapmıştım. Ne yapabilirim?

14 gün iade hakkınız vardır sorun çıkartıyorlarsa şikayet ediyorum böyle söyleyin veya mağaza ile aynı şehir'de oturuyorsanız mağazaya uğrayın.
Hocam onun yerine garanti hakkımı kullanayım mı ekranı yapmaları için?
Hocam sıfır ve hatalı ürünü neden servise veriyorsunuz.

14 gün iade hakkınız vardır sorun çıkartıyorlarsa şikayet ediyorum böyle söyleyin veya mağaza ile aynı şehir'de oturuyorsanız mağazaya uğrayın.

Hocam sıfır ve hatalı ürünü neden servise veriyorsunuz.

Ekranda sorun olduğunu söyleyeyim mi? İade ederken memnun değilim seçeneğini seçmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranda sorun olduğunu söyleyeyim mi? İade ederken memnun değilim seçeneğini seçmiştim.
Hocam arayın ürün elime ulaştı Ekran'da söylediğiniz gibi hatalı geldi ve Windows anahtarını etkinleştirmedim böyle söyleyin. Siz müşterisiniz çekinmeyin para kolay kazanılmıyor sıkıntı yaratıyorlarsa tüketici heyetine başvuru yapın internet üzerinden başvuru oluyor. Alalı 14 gün geçmediyse iade hakkınız vardır sorunsuz şartsız.

Hocam arayın ürün elime ulaştı Ekran'da söylediğiniz gibi hatalı geldi ve Windows anahtarını etkinleştirmedim böyle söyleyin. Siz müşterisiniz çekinmeyin para kolay kazanılmıyor sıkıntı yaratıyorlarsa tüketici heyetine başvuru yapın internet üzerinden başvuru oluyor. Alalı 14 gün geçmediyse iade hakkınız vardır sorunsuz şartsız.
Konuştum diyor ki kutu açıldıysa alamıyoruz notebooklar alınmıyor falan filan dedi. Ben de kutuyu açmadan windows kurmadan ekranını vs. nasıl test edeceğim dedim. Şimdi teknik servise bağlanıcam sıra bekliyorum telefonda. Kafayı yiyeceğim ya

Konuştum diyor ki kutu açıldıysa alamıyoruz notebooklar alınmıyor falan filan dedi. Ben de kutuyu açmadan windows kurmadan ekranını vs. nasıl test edeceğim dedim. Şimdi teknik servise bağlanıcam sıra bekliyorum telefonda. Kafayı yiyeceğim ya
İtopya kime ne itelersem mantığı ile çalışıyor iade almama gibi şansları yoktur. Hepsiburada kulaklık almıştım bozuk çıktı iade almadılar 1 hafta uğraştım şikayet ettim paşa paşa aldılar oradaki insanlara sert çıkın biraz müşteri her zaman haklıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı