İtopya mağaza deneyimim

Aynısını bana Beylikdüzü vatan da yaptılar ben oğraşamam filan dedim sen git müdürünü çağır müdür çağırdım direk işe aldığınız elemanları böyle mi eğitiyorsunuz dedim müdür geldikten sonra kusura bakmayın filan nakit aldığım ürünü kasada nakit olmadığı için kredi çek vereceklermiş ben ürünü alırken çek emi verdim size nakit verdim dedim ve 7 yıl oldu vatndan ürün almayı bırakın adım bile atmadım bir daha hepsi ayni halt bunların.

@MeMuHeK hocam mesajımın tam olarak neresine katılmadınız acaba? Ben orada sıfır ürün alırken test yapmanın çok önemli bir şey olduğunu söylüyorum sizce değil mi? Ayrıca internetten aldığınız ürünlerde test şansınız pek yok. Adam mağazadan almasına rağmen panelde bildiğiniz açıklık çıkmış ben sabır edemezdim hem sıfır parası vereceğim hem mağazasına gideceğim hem açık çıkacak ne güzel memleket. Özellikle ergonomide açıktır, çiziktir vs. ders çalıştığım için özellikle takılan birisiyim ben.

Son düzenleme:
En güvendiğim satıcı amazon neredeyse hicbir sekilde madur olmuyorsunuz ben simdiye kadar hic madur olmadim. Sorgusuz sualsiz degisim/para iadesi. Gercekten olabilecek en iyi alisveris sitesi, özellikle de elektronik esyalar icin.

Adam fabrika cıkışında bir problem olduğunu belirtmiş, iadeni de yapmış belli ki sorun kronik, adam haklı.
Cevap yazmak icin baya zaman harcadim, yazdım yazdım sildim. Nasilsa anlamayacaksin, ama haksızsın

Bunu neden silmedin reis? Sen olmasan anlamayacaktım çok sağ ol. Gücümüzü firmaları değil çalışanları ezmek için kullanmaya devam.

Çok garip. Normalde değişim yada iade yapmaması gerekirdi. Ürünü servise gönderip, oradan çıkacak rapora göre bu işlemler yapılır. Aslında biraz risk almış değişim yaparken. Yada o ürünü kutulayıp başkasına iteleyecekti. Ama üslup yanlış.

Teknosa da sıkıntılıdır. Beni basit bir oyun kolunda uğraştırdılar. Haklarını bilmesen yolkatacaklar seni öylece. Tek katıldığım nokta şu olabilir Distribütör ürünü teknosa da olmayabilir. Ama benim arıza veren ürünümü incelemeden direkt ürünün servisi ile irtibata geçirdiler. O yüzden şuan için oralardan da alışveriş yapmam. Çünkü biz arkanızda duramayız biz aracıyız moduna geçtiler. Umarım problem yaşamazsınız.

Bunu neden silmedin reis? Sen olmasan anlamayacaktım çok sağ ol. Gücümüzü firmaları değil çalışanları ezmek için kullanmaya devam.

Çalışanı ezmekle alakası bilene yok çalışan normalde hatasız ürünü bulup vermesi gerekiyorken uğraşmamak için para iadesi yapmış üstüne üstlük bunu yaparken ileri geri boş boş konuşmuş eğer ki düzgün monitör yok diye değişim yapmıyorsada ileri geri konuşmayacak işini insan gibi yapacak bunu anlamamak için o çalışanla aynı seviyesizlikte olmak gerekiyor.

Hocam İtopya'dan bilgisayar toplamıstım ekran kartı arızalı cıkmıştı. İtopya'yı defalarca aradım 59:00 dk telefonda bekletip telefon kapanıyordu baglanmak mümkün değildi defalarca mail attim donüş olmadı kısacası İtopya pişmanlıktır.
Sorunun çözümü için sahibi Yilmaz Cicek'e faceebok veya Instagram'dan yazarsanız yardımcı olur diye düşünüyorum bana bizzat yardımcı olmuştu personelleri çok ilgisiz ve personel ile ilgili gerekli şikayet talebini oluşturun.

Çalışanı ezmekle ne alakası var bunun çalışan kendi işini yapmamiş ülkede her gün her şeyin fiyatı yükseliyor O monitörü bulup vermesi gerekiyordu. Sahibi Yilmaz Cicek mutlaka mesaj atın yardımcı olacaktır.

Ya kardeş insaf adam. Onca müşteriyi bırakıp 1 gün boyunca seninle uğraşin. Eh insaf kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…