İtopya mağaza deneyimim

Zaten bana insan gibi dese ki. İşte kusura bakmayın şöyle böyle bir sorun olmuş ben en iyisi iadenizi yapayım. Ben buna tamamım. Olay burada takındığı tavır ve konuşma biçimi. Yoksa ben de akıl edebiliyorum fabrikasyon olduğunu.

Aynısını bana Beylikdüzü vatan da yaptılar ben oğraşamam filan dedim sen git müdürünü çağır müdür çağırdım direk işe aldığınız elemanları böyle mi eğitiyorsunuz dedim müdür geldikten sonra kusura bakmayın filan nakit aldığım ürünü kasada nakit olmadığı için kredi çek vereceklermiş ben ürünü alırken çek emi verdim size nakit verdim dedim ve 7 yıl oldu vatndan ürün almayı bırakın adım bile atmadım bir daha hepsi ayni halt bunların.
 
@MeMuHeK hocam mesajımın tam olarak neresine katılmadınız acaba? Ben orada sıfır ürün alırken test yapmanın çok önemli bir şey olduğunu söylüyorum sizce değil mi? Ayrıca internetten aldığınız ürünlerde test şansınız pek yok. Adam mağazadan almasına rağmen panelde bildiğiniz açıklık çıkmış ben sabır edemezdim hem sıfır parası vereceğim hem mağazasına gideceğim hem açık çıkacak ne güzel memleket. Özellikle ergonomide açıktır, çiziktir vs. ders çalıştığım için özellikle takılan birisiyim ben.
 
Son düzenleme:
En güvendiğim satıcı amazon neredeyse hicbir sekilde madur olmuyorsunuz ben simdiye kadar hic madur olmadim. Sorgusuz sualsiz degisim/para iadesi. Gercekten olabilecek en iyi alisveris sitesi, özellikle de elektronik esyalar icin.

Adam fabrika cıkışında bir problem olduğunu belirtmiş, iadeni de yapmış belli ki sorun kronik, adam haklı.
Cevap yazmak icin baya zaman harcadim, yazdım yazdım sildim. Nasilsa anlamayacaksin, ama haksızsın :)
 
En güvendiğim satıcı Amazon neredeyse hiçbir sekilde mağdur olmuyorsunuz ben simdiye kadar hiç mağdur olmadim. Sorgusuz sualsiz degisim/para iadesi. Gercekten olabilecek en iyi alisveris sitesi, özellikle de elektronik esyalar icin.

Cevap yazmak icin bayağı zaman harcadim, yazdım yazdım sildim. Nasilsa anlamayacaksin, ama haksızsın :)

Bunu neden silmedin reis? Sen olmasan anlamayacaktım çok sağ ol. Gücümüzü firmaları değil çalışanları ezmek için kullanmaya devam.
 
Çok garip. Normalde değişim yada iade yapmaması gerekirdi. Ürünü servise gönderip, oradan çıkacak rapora göre bu işlemler yapılır. Aslında biraz risk almış değişim yaparken. Yada o ürünü kutulayıp başkasına iteleyecekti. Ama üslup yanlış.
 
@MeMuHeK hocam mesajımın tam olarak neresine katılmadınız acaba? Ben orada sıfır ürün alırken test yapmanın çok önemli bir şey olduğunu söylüyorum sizce değil mi? Ayrıca internetten aldığınız ürünlerde test şansınız pek yok. Adam mağazadan almasına rağmen panelde bildiğiniz açıklık çıkmış ben sabır edemezdim hem sıfır parası vereceğim hem mağazasına gideceğim hem açık çıkacak ne güzel memleket. Özellikle ergonomide açıktır, çiziktir vs. ders çalıştığım için özellikle takılan birisiyim ben.
Teknosa da sıkıntılıdır. Beni basit bir oyun kolunda uğraştırdılar. Haklarını bilmesen yolkatacaklar seni öylece. Tek katıldığım nokta şu olabilir Distribütör ürünü teknosa da olmayabilir. Ama benim arıza veren ürünümü incelemeden direkt ürünün servisi ile irtibata geçirdiler. O yüzden şuan için oralardan da alışveriş yapmam. Çünkü biz arkanızda duramayız biz aracıyız moduna geçtiler. Umarım problem yaşamazsınız.
 
Bunu neden silmedin reis? Sen olmasan anlamayacaktım çok sağ ol. Gücümüzü firmaları değil çalışanları ezmek için kullanmaya devam.

Çalışanı ezmekle alakası bilene yok çalışan normalde hatasız ürünü bulup vermesi gerekiyorken uğraşmamak için para iadesi yapmış üstüne üstlük bunu yaparken ileri geri boş boş konuşmuş eğer ki düzgün monitör yok diye değişim yapmıyorsada ileri geri konuşmayacak işini insan gibi yapacak bunu anlamamak için o çalışanla aynı seviyesizlikte olmak gerekiyor.
 
Merhaba size yaşadığım rezil bir durumdan bahsetmek istiyorum. 23 Nisan pazar günü İtopya airport mağazasına "AOC 24g2spu/bk'' model numaralı monitörü satın almak için gittim. Monitörü almadan önce arkadaşlardan test etmeleri hakkında ricada bulundum ancak kendileri bunu reddedip sorun olursa 5 gün içerisinde getir diyerek beni geçiştirdiler. Bir kişi geçiştirince başka bir arkadaşa daha ricada bulundum ve o da aynı şeyi söyledi. Her neyse eve gittim monitörü kurdum test ettim. Ölü piksel vesaire çıkmadı ghosting neredeyse yok denecek kadar azdı ve renkler muazzam canlıydı, aşırı memnun kaldım. Sonra ise oyun oynarken fark ettim ki monitörün üst köşesinde fotoğraflarda da belirteceğim yaklaşık 0.5 Cm'lik bir açık mevcut. Bayram nedeniyle o gün tekrardan cihazı götüremedim ve 24 Nisan pazartesi gününü bekledim.

24 Nisan pazartesi günü ürünü aldığım mağazaya geri götürdüm. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş ürünü inceledi ve bu durumun bir kusur olduğunu belirtip değişim başlattı. Ürün mağazada kalmadığı için Beylikdüzü mağazasındaki çalışan arkadaşla görüşüp beni ayıplı ürün ile birlikte oraya yönlendirdi. Asıl sorun buradan başlıyor. Beylikdüzü mağazasındaki müşteri hizmetlerinden sorumlu arkadaşın yanına gittim. Daha ayıplı ürünü incelemeden niyetini belli ederek "normalde benim bunu almamam gerekiyor, 1 gün içerisinde belki de senden dolayı bir hata oluştu" gibisinden cümleler kurdu. Kendisine her ne kadar hak versem de airport mağazasındaki arkadaşların ürünü test etmemek için geçiştirdiklerini ve 5 gün içerisinde sorun oluşursa getirmemi istediklerini söyledim.
Bir şekilde tavırlı da olsa ürünü değiştirdi ve yeni ürünü test etmek için kutusundan çıkarttı. Yeni ürünü incelediğimde bu sefer eski monitörümde olan açıklığın tıpatıp aynısını çerçevenin aynı yerinde gördüm ve temsilci arkadaşa belirttim. Kendisi monitörü elimden hızlıca çekerek tepkili bir şekilde "o zaman iade başlatıyorum" dedi. Ben ise bu monitörü kaçırmak istemediğimi ve farklı bir ürün daha açarak yardımcı olmasını istedim kibarca. Kendisi ise "ben senin için burada 100 tane koli mi açacağım?" diyerek laubali şekilde tepki gösterdi. Ben ise söyledikleri üzerine, o zaman ayıplı bir ürünü bana teslim etmemeleri gerektiğini benim belirli bir ücret karşılığında bu ürünü aldığımı ve mağdur olmak istemediğimi söylediğimde. "ben sizinle uğraşamam bu benimle ilgili bir durum değil fabrikadan kapalı şekilde bize geliyor ben iadenizi başlatayım" tarzında cümleler kullandı.

Cümlelerin bazıları her ne kadar size normal gelse de çalışan arkadaşın o anki mimikleri, hal ve hareketleri çok kabaydı. Hatta benden sonra sıra bekleyen insanlar da bana hak verdiler. Ben de bunun üzerine yükseldim ve kendisiyle bu şekilde tartıştık. En son iade işlemlerimi tamamladım ve mağazadan ayrıldım. Forumlarda da gördüğüm onca hizmet kusuru doğrultusunda İtopya mağazasından hiçbir şekilde alışveriş yapmamaya karar verdim. 4000TL küsur para verip üstüne üstlük dalga geçer gibi muammele görüp paramla rezil olmak istemiyorum hiçbir şekilde. Tahminime göre distribütör firma fabrikadan bantta ufak tefek fiziksel hatası olan ürünleri uygun bir fiyattan alıyor ve aynı şekilde İtopya'ya ulaştırıyor. İtopya ise indirim muhabbeti adı altında bu ürünleri kullanıcıya sunuyor. Şu an hem bir monitörüm yok hem de param kim bilir kaç gün sonra hesabıma yatacak. Uzun lafın kısası hiçbir şekilde hiçbir kullanıcıya İtopya'dan alışveriş yapmamaları konusunda öneride bulunacağım.

Hocam İtopya'dan bilgisayar toplamıstım ekran kartı arızalı cıkmıştı. İtopya'yı defalarca aradım 59:00 dk telefonda bekletip telefon kapanıyordu baglanmak mümkün değildi defalarca mail attim donüş olmadı kısacası İtopya pişmanlıktır.
Sorunun çözümü için sahibi Yilmaz Cicek'e faceebok veya Instagram'dan yazarsanız yardımcı olur diye düşünüyorum bana bizzat yardımcı olmuştu personelleri çok ilgisiz ve personel ile ilgili gerekli şikayet talebini oluşturun.

Bunu neden silmedin reis? Sen olmasan anlamayacaktım çok sağ ol. Gücümüzü firmaları değil çalışanları ezmek için kullanmaya devam.

Çalışanı ezmekle ne alakası var bunun çalışan kendi işini yapmamiş ülkede her gün her şeyin fiyatı yükseliyor O monitörü bulup vermesi gerekiyordu. Sahibi Yilmaz Cicek mutlaka mesaj atın yardımcı olacaktır.
 
İade yerine inadına değişim istemeliydiniz bence ve ben olsam çalışanı direk müdüre şikayet ederdim. Diğer müşteriler de görmüş hem de, ayıplı ürünse doğrusunu bulana kadar 100 tane de olsa açacaksın senin işin bu. Yahu ben çok daha ağır işte çalışmam gerekenden fazla saatlerde bile çalıştım hiç böyle bir tavır sergilemedim nedir bu çalışanların bu egosu?

Ya kardeş insaf adam. Onca müşteriyi bırakıp 1 gün boyunca seninle uğraşin. Eh insaf kardeşim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı