İtopya maile 1 aydir cevap vermiyor

Daha fazla  
1.5 ay once servise gonderdigim monitörüm degisim iade onayi aldi. 1 ay önce de İtopya'nin destek mail'ine belgeyi attim ama İtopya 1 aydir geri donus yapmadi beklemekten gercekten sıkıldım İtopya'yi sikayet etmek icin basvurabileceğim bir yer var midir?

Musteri hizmetleri ve WhatsApp destek hattiyla defalarca konustum ama sadece ilgili birime bildireceklerini soyluyorlar.

1.5 ay once servise gonderdigim monitörüm degisim iade onayi aldi. 1 ay önce de İtopya'nin destek mail'ine belgeyi attim ama İtopya 1 aydir geri donus yapmadi beklemekten gercekten sıkıldım İtopya'yi sikayet etmek icin basvurabileceğim bir yer var midir?

Musteri hizmetleri ve WhatsApp destek hattiyla defalarca konustum ama sadece ilgili birime bildireceklerini soyluyorlar.
Mahkeme var. Ama hangi gerekçe ile verirsiniz bilmiyorum.

Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Veya şubeye giderek sert konuşun.

Islemin ne kadar surdugu hakkinda bir bilginiz var mi acaba?

Evet aradim ilgili birime bildireceklerini soyluyorlar.
Maalesef yasadigim ilde subeleri olmadigi icin magazaya gidemiyorum.

Tamamen bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Benim yaşadığım yerde birkaç haftada yanıt alabiliyorum fakat örneğin İstanbul'da işler daha yavaş ilerliyor. Eğer adamlar size cevap vermiyorsa beklemeden yarın gidip şikayetçi olun. Er ya da geç bir sonuç çıkacak nasılsa.

Evet aradim ilgili birime bildireceklerini soyluyorlar.
Maalesef yasadigim ilde subeleri olmadigi icin magazaya gidemiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum. Tüketici hakem heyetine şikayet edip bir de o süreci beklemek istemiyorsunuz. Yaptıkları ayıp, arayıp darlayın. Normalde garanti süresi 20 gündür.

Tamamen bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Benim yaşadığım yerde birkaç haftada yanıt alabiliyorum fakat örneğin İstanbul'da işler daha yavaş ilerliyor. Eğer adamlar size cevap vermiyorsa beklemeden yarın gidip şikayetçi olun. Er ya da geç bir sonuç çıkacak nasılsa.

Teşekkürler yarin ilk isim sikayette bulunmak olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı