İtopya MSI Kampanyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O klavyeye 750 Liralık klavye demek K70 MK.2, Alloy Elite RGB, K68 RGB gibi klavyelere hakaret olur. O klavyede keypad olsa dahi 750 TL etmez. Fare için de farklı düşünmüyorum.

İndirim döneminde HyperX Alloy Elite RGB + HyperX çanta 500 Liraydı, yanına da HyperX Surge alınabilirdi.

Sizler ya aşırı zenginsiniz ya da aşırı marka fanısınız. Kimse bana çok kaliteli demesin, ilelebet sağlam kalmayacaklar sonuçta. O paralara onlarca fare ve klavye alınır.

Zevk meselesi, Ferrari 458 Italia alacak adama gidip de "o paraya onlarca Doğan görünümlü Şahin alınır" demekten farkı yok dediğinin.

Kampanya ve uygun fiyat olmadıktan sonra GK70, K70 MK.2, Alloy Elite RGB, K68 RGB hiçbirine para vermem orası da ayrı bir nokta.

Kampanya ve uygun fiyat olmadıktan sonra GK70, K70 MK.2, Alloy Elite RGB, K68 RGB hiçbirine para vermem orası da ayrı bir nokta.
Demek istediğim MSI markasının bahsi geçen klavyesine 750 Liralık klavye diyorsunuz, bu klavye asla 750 Lira etmez. Sizin neyi alıp neyi almayacağınızın kararını tabi ki siz verirsiniz. Lakin 750 Liralık klavye, 450 Liralık fare deyip kendinizi kandırmayın. 750 Liraya K70 MK.2, 500 Liraya Alloy Elite RGB alanlar var bu iki klavye MSI Vigor GK70'den kat kat güzeldir.

Demek istediğim MSI markasının bahsi geçen klavyesine 750 Liralık klavye diyorsunuz, bu klavye asla 750 Lira etmez. Sizin neyi alıp neyi almayacağınızın kararını tabi ki siz verirsiniz. Lakin 750 Liralık klavye, 450 Liralık fare deyip kendinizi kandırmayın. 750 Liraya K70 MK.2, 500 Liraya Alloy Elite RGB alanlar var bu iki klavye MSI Vigor GK70'den kat kat güzeldir.
"Bana göre, bence" gibi kelimeler kullan bari de herkesin fikri kendine sonuçta. Ben fiyatlarda ne gördüysem onu söylüyorum, fiyatını koyan ben değilim sonuçta. Senin verdiğin örnekler F/P olarak daha mı iyi peki tartışılır. Bence 2 tanesi F/P olarak GK70'ten çok daha kötü durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre dememe gerek yok, MSI GK70'in 750 Liralık bir klavye olduğunu ve de K70 MK.2 ile Alloy Elite RGB'den iyi olduğunu düşünen yoktur heralde. :)

Seti sevdiyseniz alabilirsiniz. 1 Hafta önce aynı paraya daha iyisi alınabiliyordu: HyperX Alloy Elite RGB ve Razer Deathadder Elite alınır mı? İleride yine böyle bir kampanya da bekleyebilirdin fakat sen kararını vermiş gibisin.

İtopya'dan K95 Platinum, Void Pro Wireless SE, ST100 RGB ve MM800 RGB aldım hiçbir sıkıntı olmadı. Güvenilir bir firmadır.

MSI'nın oyuncu farelerini, klavyelerini almayın arkadaşlar. Tekrar tekrar söylüyorum, bilgisayar bileşenlerindeki MSI, oyuncu ekipmanlarındaki MSI değil.

Çin'de ucuza üretilip üzerine MSI amblemi ve adı basılıyor bu ekipmanlara. Millette MSI iyidir diyerek alıyor. Corsair, HyperX, CM varken 750 TL'yi MSI klavyeye vermek yanlışın da yanlışıdır.

MSI'nın oyuncu farelerini, klavyelerini almayın arkadaşlar. Tekrar tekrar söylüyorum, bilgisayar bileşenlerindeki MSI, oyuncu ekipmanlarındaki MSI değil.

Çin'de ucuza üretilip üzerine MSI amblemi ve adı basılıyor bu ekipmanlara. Millette MSI iyidir diyerek alıyor. Corsair, HyperX, CM varken 750 TL'yi MSI klavyeye vermek yanlışın da yanlışıdır.
Msi bileşenlere zaten diyecek laf yok. 5 yıl boyunca hiç sorun çıkarmayan neredeyse performans düşüklüğü bile yaşatmayan ve bilgisayar yenilenince boşa çıkan MSI bileşenler var elimde ve aynı durumda bir çok kişiyi de biliyorum. Oyuncu ekipmanları konusunda çok eski olmadığı için bir şey diyemem lakin 3 yıla yakın kullanım tecrübesi olan ve hiçbir şikayeti olmayan kişileri de biliyorum. Marka fanboyluğu yapmaya, ışıktı, Çin idi diye atıp tutmaya gerek yok burada.

Güvenilir fiyatıda idare eder.
0.5 MS o fare. Bir araştırın ürünleri sonra olumsuz yorum yapın. Ürünü kullanmadan olumsuz yorum yapanlar çok yanlış yapıyor. Rival 600, Rival 310, Logitech G502 modellerini kullandım. Bu üründe gayet kaliteli. Şu an en kötü mekanik klavye bile 350 400 TL fiyatında. 40 TL fiyata küçük spor çantası bile alınmıyor şu an.

0.5 MS o fare. Bir araştırın ürünleri sonra olumsuz yorum yapın. Ürünü kullanmadan olumsuz yorum yapanlar çok yanlış yapıyor. Rival 600, Rival 310, Logitech G502 modellerini kullandım. Bu üründe gayet kaliteli. Şu an en kötü mekanik klavye bile 350 400 TL fiyatında. 40 TL fiyata küçük spor çantası bile alınmıyor şu an.

Peki reis en iyi sen bilirsin. Zaten editörler, oyuncular vs. hiç kimse işten anlamıyor ve o yüzden kullanmıyor bu ürünleri :) MSI ve ASUS'un ekipman kısmında gidecek daha çok yolu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00