@okan333 Başından beri yazdıklarını zahmet olacak ama okur musun? Kişilik bozukluğu yada çoklu kişilik bozukluğu gibi bir hastalığın varsa üniversite dönemimden tanıdığım çok yakın arkadaşlarım var ruh ve sinir hastalıkları üzerine çalışan, numarasını vereyim bir randevu al. Sen şimdi buna da kibirli kibirli konuşuyorlar dersin ama ciddiyim iyiliğin için söylüyorum.
Öncelikle,
"Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?" yazmışsın. Bu bir soru cümlesidir ve insanlara ürünler hakkında ve kampanya hakkında ne düşündüğünü sorduğunda cevap olarak itopya güvenilirdir cevabı almayı bekleyemezsin. Aksine şu ürün böyledir ama bu fiyata alınmaz veya kampanya çok iyi kaçırma gibi fikir beyan etmelerini beklersin ki başından beri
@Onur Altuğ Sever büyük bir sabırla sana bunu anlatmaya çalışıyor. Bu konuda kendisine teşekkür edeceğine yüzsüz bir şekilde cevap vermeye devam etmişsin. Onur kadar serin kalmazdım bunu belirteyim.
İkinci cümlen,
"Bana biraz şüpheli geldi. Eğer doğruysa da çok iyi kampanya." bu sorununda cevabı "İtopya güvenilir bir firmadır alışveriş yapabilirsin." olamaz. Yada ben Türkçe bilmiyorum, sen her şeyi çok iyi bildiğin gibi bunuda çok iyi biliyorsun. Devamında ise
"Lakin MSI kendi paylaşımlarında böyle bir şeye rast gelmedim." diye yazıp link paylaşmışsın. İtopya mağazasıyla ilgili bir soru sorulmamış, şayet ben kör değilsem.
@Viniel konuya cevap yazmış ve endişelenecek bir durum yok demiş. Senin cevabın ise,
"740 liraya 450 liralık mouse, 750 liralık klavye ve 130 liralık çanta var sonuçta. Ben Black Friday'de bile böyle indirim görmedim açıkçası." yazmışsın. Öncelikle Black Friday'de bundan çok daha ucuza böyle bir set vardı yani sen takip etmemişsin. Yanlış bir beyan var ortada. Haklı olduğun tek konu, bu ürünlerin fiyatlarını senin belirlemediğin bölümü. Fakat ürünlerin ederlerini biz kullanıcılar çok güzel şekilde yorumlayabiliriz. Hak edene hak ettiği muameleyi bu şekilde gösteriyoruz. MSI'da ekipman konusunda yeterli olgunluğa erişmemiş markalardan. Yani senin dediğin gibi en iyilerden olmaya az falan kalmadı hatta ve hatta yakınından, kıyısından dahi geçmiyor. Neyse daha çok eğleneceğiz, devam
@Berkay Kalkan 'ın
"İtopya güvenilir şüpheniz olmasın. Ancak o sete 750 TL vermek ne kadar mantıklı tartışılır." mesajına ise
"Çantayı geçtim tabi ama aynı fiyata bu kalitede mouse ve klavye yok başka yerde." gibi içini dolduramayacağın bir mesajla karşılık veriyorsun. Bu fiyata bundan çok daha iyi set dizilir ki mesajımda dizdim. Bana göre değil falan cevap verirsin hemen o boşluğu kapatmış olalım. Mouse dediğimiz temelinde plastik dış yüzey ve içinde bulunan sensör, switchler ve varsa bir işlemci barındırır. Tabii bu bileşenlerin iletişimini sağlayan birde kart vardır. Cooler Master MM530 PMW 3360 optik sönsörü ve sunduğu diğer özellikleriyle 200TL'lik indirimli fiyatıyla fiyat aralığın en mantıklı tercihi. (Bu biraz kişisel yorumum farklı alternatifler her zaman olacaktır.) Klavye olarak HyperX Alloy Elite RGB ile 700TL'ye dizebileceğini düşünürsek eldeki MSI kampanyasından çok daha ilgi çekici görünüyor.
Devamında ki mesajlarına tek tek girmeyeceğim ama apacık ortada ağır saçmaladığın ve ortalığa saldırdığın.
@Jira MSI markasının donanımdaki kaliteyi ekipmanlarında sağlayamadı demiş ve sonuna kadar haklı. Bu kadarı yeterlidir umarım.