İtopya MSI Kampanyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@okan333 Ülke şartları malum. Artık Üniversite'ye girmekte, bitirmekte gayet basitleşti. Benlik bir durum değil kısacası. Emin ol sen bile bir Üniversite kazanabilir ve bitirebilirsin.

İlk mesajında belirttiğin gibi "Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?" yazarsan MSI hakkında da yorum yazılır, ürünler hakkında da, kampanya hakkında da. Yazdıklarının sonucunda yazılabilecekleri ön göremiyorsan bu senin problemin. Sana durumu anlayabileceğin bir dille anlatayım; "Bana MSI ürünleri hakkında bilgi verebilir misiniz?" diye sormana gerek yok bu tarz cevaplar alman için.

Kampanyaları takip etmeyip sonra böyle fırsat görmediğim diye konu açan DH üyesi gibisin. Hala neyin peşindesin 333 okan sen? Aa öylemi benim haberim yoktu diyemeyecek kadar mı acizsin? Bir teşekkür edemeyecek kadar mı düşsün? Başına "bana göre" "bence" ben öyle biliyorum" yazınca olan tatlıya bağlanmıyor 333 okan. Bende asılsız asılsız şeyler yazayım sonra ben böyle biliyorum diye ekleyeyim. Oldu paşam sen hangi forumlarda takılıyorsun yıllardır?

333 okan, sen en iyisi 8 Temmuz 2016 tarihinden bu yana mesaj atmadan nasıl devam ettiysen hayatına öyle devam et. Herkes için en sağlıklı olan bu.

@Asım Demir @Mr.Acar @Mert @Akif @Egemen @claus @ForAnAngeL @Mehmet Ali Bilgin @Taptic @NookumPie @steadyflow

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…