İtopya Müşteri Hizmetleri Rezaleti

NITRO

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
1.789
Makaleler
4
Çözümler
1
Arkadaşlar fazla söze gerek yok. Buyurun resim aşağıda siz anlarsınız. Alt tarafı bir PCI-e kablosu aldım. 2 hafta oldu daha 1 kez arayıp da ürününüzün durumu budur demediler. Arıyorum müşteri hizmetleri de muamma. Bu ürün bana geldiği gün paketten hatalı çıktı, aynı kargoyla ertesi gün geri gönderdim. 3 haftadır ben neye para ödedim ,neyi bekliyorum ,niye bekliyorum bilmiyorum. Normalde kutudan arızalı çıkan ve anında geri iade edilen ürünlerde ''kaliteli'' firmalar anında ya para iadesi yaparlar ,yada yenisini verirler. Bunlar işin cılkını çıkarmışlar. Ne paramı iade ediyorlar ne yeni ürün gönderiyorlar nede telefonlara ve maillere bakıyorlar. Ben şahsen buradan bir daha alışveriş yapmam. Yapacak olanlara da tavsiyem sakın bulaşmasınlar. Hizmet ortada. Bunların ilgisizliği ile düzinelerce konu var hem bu forumda hem başka forumlarda. Ben de bir yenisini ekleyeyim dedim.

76f4e0a8-5ba8-4e1f-953b-aeb617c9046c.jpgAdsız.png
 
En azından ufak bir şey almışsınız. Bununla geçmiş olsun.

Her gün yeni açılan Nanokatolog ve İtopya rezalet başlıklarından bıktım bu arada, keşke bir araştırsanız bu sitelerden bir şey almadan.
 
Selamlar.
Açıkcası telafi edilir diye umuyorum. Birçok yayıncı o kadar reklam yapıyor sonuçta.. Ben bile tavsiye ederken bilindik firmaları öneriyorum sırf garanti,müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamazlar diye...
Umarım bu sorununu başkası yaşamaz. Kendileri kaybederler. Bu konuyu gören insan alırken bir daha düşünsün firmalardan...
 
Selamlar.
Açıkcası telafi edilir diye umuyorum. Birçok yayıncı o kadar reklam yapıyor sonuçta.. Ben bile tavsiye ederken bilindik firmaları öneriyorum sırf garanti,müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamazlar diye...
Umarım bu sorununu başkası yaşamaz. Kendileri kaybederler. Bu konuyu gören insan alırken bir daha düşünsün firmalardan...
Yayıncılar ekmeğinin peşinde sizce adamlar satış sonrası desteği düşünüyor mudur? :)
 
Size de inceleme için ürün gönderseler veya sistem toplasalar, sponsor olsalar sizde her yerde översiniz hocam. Bu devirde para konuşur artık.
Açık konuşayım. Genelde ürünlerimi penta bilgisayarın direk ibanına göndererek alıyorum sistemimin %75'i zaten dolar 4 ü geçmeden önce yurtdışından aldığım ürünler.. Uluslararası garanti konusundada Asus firmasını çok başarılı buluyorum. Anakart, Monitör ne gönderdiysem üst model yada sıfırını yolladılar. Sorun olduğunda uluslararası garanti diye bi olay var kesinlikle 3.şahısları araya katmadan halletmek lazım. Ona göre sponsorluk alacaksın :) Şayet birgün yayıncı olursam bu yorumunu hatırlatırsın bana.
 
Bilinçlenelim arkadaş. Bu kadarıda bizim milletimize aykırıdır. Nerde hakkıyla iş yapmak nerde müşteri memnuniyeti ,biz müşteri olarak kimseden yapamayacağı şeyi istemiyoruz. Hayır ne var yani telefonu açıpta kardeşim bekle biraz daha bak 20 iş günü sınırımız var dese zaten seve seve bekleyeceğim. Ama böyle telefonlara bakma maillere bakma olurda telefonu açarlarsa durun sizi teknik ekibe bağlayayım birde orada bekleyin üstüne birde soğuk su için. Allah 'tan binler döküp komple sistem almadım. Küçücük parçada bu kadar uğraştıran sistemde neler çektirir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı