İtopya müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor

youjinhan

Decapat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
7 Aralıkta siteden 820 TL'ye monitör siparişi verdim. 16 Aralıkta elime ulaştı, ulaşmaz olaydı. Geldiği gün monitörde ghosting sorunu olduğunu fark ettim. Ve doğal olarak iade etmek istedim. 17'sinde siteden iade talebi oluşturdum 22'sinde onların eline ulaştı. 9. günde müşteri hizmetlerini aradım telefon yüzüme kapatıldı. Mailime dönüş yapıldı 21 gün sürebilir diye. O yüzden daha fazla aramadım. Bugün 21. gün sabah telefonuma UPS'ten mesaj geldi kargonuz hazırlanıyor diye. İadenin kabul edilmediğini öyle anladım. Sitede hala iade talebiniz değerlendiriliyor aşamasında duruyor. Müşteri hizmetlerini aradım, 46 dakika boyunca bekledim ve telefon açıldı 2 dakika sessizlik oldu sesleniyorum geri dönen yok ve telefon kapandı. Daha sonra tekrar aramak istediğimde daha telefon çalmadan düşmeye başladı. Hala aramaya çalışınca telefon düşüyor. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum hayatımda gördüğüm en sorunlu site olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de fan kiti satın aldım ve siparişi beklerken yanlışlıkla iade talebi oluşturmuştum. Yaklaşık 3 hafta oldu ve yanlışlıkla oluşturduğumu söylememe rağmen hala iade talebine cevap verilmedi. Yani gerçekten iade etmek istesem daha çok beklermişim. İtopya'dan iade edilme olasılığı yüksek şeyler asla almayın.
 
Son düzenleme:
Bende kasa sipariş etmiştim etmez olaydım. Keşke sipariş etmeden önce şikayet sitelerine baksaydınız.
Yaklaşık 2 2.5 yıl önce kulaklık sipariş etmiştim 3 günde elime ulaşmıştı o zaman. Göz önünde olan da bir firma olduğu için sorun yaşamam diye düşünmüştüm.
 

Geri
Yukarı