İtopya nasıl güvenilir oluyor?

Sistem alıp memnun olan olabilir fakat aldıktan sonra sıkıntı yaşadığında problem olunca destek gelmiyor.
Hocam işte hazır sistemlerde parçaları iade etmek isterseniz ürünün iade fiyatını kafalarına göre yazma hakları var.Hepsi yapıyor o şerefsizliği.Ama ben rx570 almıştım bozuk çıkınca ilgilendiler yenisini gönderdi asus.
 
Çok fazla sipariş alıyorlar. Yayıncı kasaları ve indirimlerle baya satış yapıyorlar ama ekip yetersiz.
 
1,5 yıl kadar önce İtopya'dan yaklaşık 4 tane ürün satın aldım 2 adet fare, monitör daha sonra klavye, indirimdeyken almıştım ürünler gayet sağlamdı fakat beni sinir edecek bir şeyi kapıma kadar gelen kargocudan yaklaşık 2 dakika sonra öğrendim. Kargoyu veren kişi farenin (ezilmiş) kısmını alta saklayarak vermişti :D ürün gayet sağlam ve babam halen sorunsuzca kullanıyor fakat hoş değildi daha çok dikkat edilebilirdi.

Onun dışında İtopya'ya yazdığım yorum ise silindi, kötüleyici veyahut aşağılayıcı yada hakaret bulunmadan fakat buna rağmen İtopya'nın güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat gel gelelim ki ürün satın alındıktan sonra ve yazdıklarınızdan sonra benim için değerleri açıkçası azaldı.
 
Ben ne zaman müşteri hizmetlerini arasam rahat ulaştım. Söylediğim siparişler zamanında teslim edildi. En son aldığım işlemcinin kutusu paramparça gelmişti. Her türlü yardımcı olacaklarını söylediler (Değişim vs.). Sorun çıkmadı.

3 yıllık kullandığım sıvı soğutma bozuldu. 2 yılı geçtiği için tedarikçi firmaya götürmemi söylediler. Tedarikçi firma para iadesi kararı verdi. Sorunsuz bir şekilde para iadesini gerçekleştirdiler. Tek sorun stoklarda 1 tane değişim için ürün olmasına rağmen ürün bozuk dediler. Değişim sağlanabilirdi aslında. Bunun hakkında konu açmıştım. Şimdi burada konu kirliliği olmasın.

Yani kısaca ben İtopya'dan pek bir problem yaşamadım. Normalde ürünleri pahalıya satıyorlar. Fakat indirimleri bazen güzel olabiliyor. O zaman düşünmeden sipariş veriyorum. Bazen tüketici tarafı da insana kafayı yedirtiyor. Firmalara hak verdiğim zamanlar oluyor. Bilinçsiz tüketici çok var.
 

Geri
Yukarı