İtopya nasıldır?

samet3864

Centipat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
34
Merhaba bir arkadaşım İtopya'dan PC alacak ve yanında bütün bileşen kutularını gönderiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir arkadaşım İtopya'dan PC alacak ve yanında bütün bileşen kutularını gönderiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.

Evet gönderiyor. Eğer montaj hizmeti aldıysanız ekran kartı kendi kutusunda geliyor yamulmasın veya zarar görmesin diye siz onu kendiniz takıyorsunuz diğer kutular boş şekilde geliyor.
 
İtopya'dan SSD aldım, azımsanmayacak derecede tüketicinin şikayetçi olduğu zamanlarda. 2 gün içinde kargoya verdiler ve ürünüm sorunsuz ulaştı. Sanırım onlarda çok fazla şikayetin oluştuğunu anlamış olacaklar ki, kendilerini düzeltmeye başladılar. Zaten özünde iyi bir firma da sadece şu pandemi, yoğunluk VB olaylarına iyi ayak uyduramadılar. Tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz.
 
Bir sene önce bilgisayar topladım, bilgisayar elime 18 günde ulaştı, (Sakarya) kutuları gönderiyorlar evet, kablolamayı düzgün yapmamışlardı, Windows kurulumunu yarım bırakmışlar beni uğraştırmışlardı, onun dışında aldığım ürünlerde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Bir de alışveriş yapanların ekseriyeti müşteri hizmetlerine ulaşmakta zorluk yaşadıklarını söylüyorlar. Ben mail yoluyla iletişime geçiyorum bir şey olduğunda, gayet hızlı geri dönüş yapıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı