İtopya ölü piksel iadesinde sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan woja
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 126

woja

Centipat
Daha fazla  
Az önce İtopya'dan monitör aldım ve içimde dolaşan kötü yorumlardan dolayı bir kuşku oldu, ölü piksel gibi bir sorunla karşılaşırsam İtopya iade veya değişim sağlar mı? Siparişim sorunsuz ulaşır mı?

1765797412740.png

Monitörde 5 - 6 adet ölü piksel olmazsa değişim yapmıyorlar. Örneğin 1 - 2 tane çıktı diyelim, değişim yapmazlar.

Ben daha önce alıp 1 gün kullanım keyfi iade etmiştim. Ölü piksel varsa bunu dile getirmeden sadece iade edin. İade ederken kutusunun v.s yeniden satılabilirliğini bozmadan güzelce paketleyin.

Hocam konudan alakasız ürün iyi veya kötüyse geri dönüş yapar mısınız?
Knk 2-3 gündür izlemedigim video kalmadı ben aaa oyun ve iş için aldım bence en iyi seçenek bu geri dönüş yaparım kullanınca

THH'ye başvurursan paşa paşa yaparlar.
Tatsızlaştırıp uzatmak istemem süreci kötü bir deneyim olursa direkt iade etmeye çalışırım en son çözüm o

Bakalım arkadaşlar yeni yıl zamlarından önce birseyler alayim diye harcadık paraları inşallah memnun kalırım uzun yıllar kullanırım

Az önce İtopya'dan monitör aldım ve içimde dolaşan kötü yorumlardan dolayı bir kuşku oldu, ölü piksel gibi bir sorunla karşılaşırsam İtopya iade veya değişim sağlar mı? Siparişim sorunsuz ulaşır mı?

Eki Görüntüle 2622216
online almışsın zaten 14 gün içersinde koşulsuz şartsız iade etmesi gerekiyor bunun dışında ölü piksel durumunda birebir aynı ürüne değişmesi lazım diye biliyorum tabi bazı firmalar gıcıklık yapıp sadece iade kabul edebilir

online almışsın zaten 14 gün içersinde koşulsuz şartsız iade etmesi gerekiyor bunun dışında ölü piksel durumunda birebir aynı ürüne değişmesi lazım diye biliyorum tabi bazı firmalar gıcıklık yapıp sadece iade kabul edebilir
🧐🧐 Monitör aldığımda yapmam gereken tüm testler neler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı