İade edip tekrar itopyadan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagimHocam yanlış hatırlamıyorsam ölü pikseller zamanla artabiliyor.
İade edip tekrar itopyadan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagimHocam yanlış hatırlamıyorsam ölü pikseller zamanla artabiliyor.
İade edip tekrar İtopya'dan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagim![]()
Amazon bir numara. İtopya da 2k daha ucuzdu şimdi gidip iade edicem tekrar baska bir yerden veya tekrar itopyadan siparis edicem 2 gunde sorunsuz geldi aslında tke sorun pixelHocam biraz uğraştırıcı bir dönem olabilir. Ben ürünlerimi genelde Amazon'dan alıyorum hiç ikiletmiyorlar aslında deneme şansınız varsa öneririm.
Ölü pikseller çok ekstrem bir durum olmadığı sürece artmaz veya fazladan bir sorun çıkarmaz. Ancak sonuçta bu bir bilgisayar değil, kurulum vs. gerektirmiyor. Bence aciliyeti yoksa iade edip aynısından tekrar satın alın, içinizde kalmasın. Orada olduğunu bildiğiniz için sonradan gözünüzü rahatsız edebilir.kanka monitör geldi şimdi iyi hoş ama sağ üst orta arası bir adet ölü piksel var onun dışındaki testler okey 1 adet ölü piksel için iade yapmalı mıyım? benim gözüme batmıyor şahsen ama değerini vs düşürüyor mu veya bir sorun çıkartır mı bu piksel ilerde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.