Paper.C
Kilopat
Daha fazla
Mouse: Rempage SMX-R75
Hocam Rampage pek başarılı bulduğum bir marka değil iade şansınız varsa iade yapın yerine.
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınabilir ya da benim kullandığım Razer mini (üsttekini öneririm 18.000 DPI var şimdi alsam onu alırdım)
Klavye: Vooka trol simug white Switch.
Hocam bu marka bildiğim bir marka değil ilk defa sizden gördüm size tavsiyem forumda ayrı bir konu açmanız klavye mouse önerisi almak için.
Bir de hocam bilmediğimden soracağım hard disk şart mıdır ne işe yarar.
Yok hocam şart değil.
Hard disk eski bir teknoloji günümüzde dosya depolamak için falan kullanıyorlar oyunlar için SSD büyük boyutlarda dosyanız varsa hard disk.
Hocam Rampage pek başarılı bulduğum bir marka değil iade şansınız varsa iade yapın yerine.
Alınabilir ya da benim kullandığım Razer mini (üsttekini öneririm 18.000 DPI var şimdi alsam onu alırdım)![]()
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fareyi almayın yanlış bir öneri yapmışım.
Corsair Sabre Pro Champion Series neden önerilmemeli veya alınmamalı?
Merhaba. Bugün size Corsair Sabre Pro Champion Series neden önerilmemeli veya alınmamalı onunun rehberini anlatacağım. Önce farenin geneline bir bakalım. Pixart PMW3392 sensör kullanıyor ve 450 IPS 20G değerine sahip RGB olmayan bir fare. Alınmamasına ve önerilmemesine neden olan sorunlar...
Son düzenleme: