E-postanıza fatura yollanmadı mı?
Hayır.E-postanıza fatura yollanmadı mı?
Hocam sistemim GTX 950, i5 2400 sizce bende bu monitörden almalı mıyım?AOC 24g2U.
Bro monitör eline geçtiği zaman 10 üzerinden yorumlar mısın bende alıcam inşallah seneyeAOC 24g2U.
120 üstü FPS alıyorsan almalısın. Ben (CS GO için konuşuyorum) baya bi' fark olduğunu düşünüyorum.Hocam sistemim GTX 950, i5 2400 sizce bende bu monitörden almalı mıyım?
Ben alalı 1 ay oldu. 1250 den aşağı fiyata bulursan kaçırma derim.Bro monitör eline geçtiği zaman 10 üzerinden yorumlar mısın bende alıcam inşallah seneye
999 TL şu an İtopyada hocam.120 üstü FPS alıyorsan almalısın. Ben (CS GO için konuşuyorum) baya bi' fark olduğunu düşünüyorum.
Ben alalı 1 ay oldu. 1250 den aşağı fiyata bulursan kaçırma derim.
Söyleme içim yanıyor zaten999 TL şu an İtopyada hocam.
Elime geçerse yorumlarım tabii.Bro monitör eline geçtiği zaman 10 üzerinden yorumlar mısın bende alıcam inşallah seneye
Görünmüyor hocam. Mail attım fakat herhangi bir geri dönüş yok. Herkeste olsa insanlar panikleyeceği için çok fazla konu açılırdı, açılmadığına göre sorun bizde var sanırım.Şu an siparişlerde görünüyor mu? Bende sabah bir ekran kartı sipariş ettim (ama siparişlerde görünüyor mu diye bakmadım) akşam eve dödüğümde siparişlerdeydi, daha sonra bir monitörde alayım dedim (Samsung monitör) 30-40 dakika geçti hala siparişlerde görünmüyor. Acaba monitörlerde mi bi' sıkıntı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.