İtopya Parayı Çekti Fakat Sipariş Yok

Hocam sistemim GTX 950, i5 2400 sizce bende bu monitörden almalı mıyım?
120 üstü FPS alıyorsan almalısın. Ben (CS GO için konuşuyorum) baya bi' fark olduğunu düşünüyorum.
Bro monitör eline geçtiği zaman 10 üzerinden yorumlar mısın bende alıcam inşallah seneye
Ben alalı 1 ay oldu. 1250 den aşağı fiyata bulursan kaçırma derim.

Şu an siparişlerde görünüyor mu? Bende sabah bir ekran kartı sipariş ettim (ama siparişlerde görünüyor mu diye bakmadım) akşam eve dödüğümde siparişlerdeydi, daha sonra bir monitörde alayım dedim (Samsung monitör) 30-40 dakika geçti hala siparişlerde görünmüyor. Acaba monitörlerde mi bi' sıkıntı var?

Şu an siparişlerde görünüyor mu? Bende sabah bir ekran kartı sipariş ettim (ama siparişlerde görünüyor mu diye bakmadım) akşam eve dödüğümde siparişlerdeydi, daha sonra bir monitörde alayım dedim (Samsung monitör) 30-40 dakika geçti hala siparişlerde görünmüyor. Acaba monitörlerde mi bi' sıkıntı var?
Görünmüyor hocam. Mail attım fakat herhangi bir geri dönüş yok. Herkeste olsa insanlar panikleyeceği için çok fazla konu açılırdı, açılmadığına göre sorun bizde var sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı