İtopya'dan sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları onlardan alacağım ama sistem toplama hakkında gerekli bilgiye sahipler mi, kablolama olarak sizin önerdiğiniz bu bir yer var mı?
İtopya'dan sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları onlardan alacağım ama sistem toplama hakkında gerekli bilgiye sahipler mi, kablolama olarak sizin önerdiğiniz bu bir yer var mı?
Gerekli bilgiye sahipler ama kazıçılar biraz.
Nerde o kasalar?16K'ya dolu RTX 4060 13100F sistem çıkarttılar, 11K'ya 3050 sistem çıkarttılar dolu. 9999TL'ye 6600 sistem vardı 5600'lü neresi kazık İtopya'nın? En F/P kasalar İtopya'da bulunuyor.
16K'ya dolu RTX 4060 13100F sistem çıkarttılar, 11K'ya 3050 sistem çıkarttılar dolu. 9999TL'ye 6600 sistem vardı 5600'lü neresi kazık İtopya'nın? En F/P kasalar İtopya'da bulunuyor.
Ekran karıtını kendim temin ettim ASUS TUF RTX 4090 ben sadece işlemci anakart sıvı soğutma falan Power Supply RAM gibi bileşenleri gidip oradan alıp bizzat gözümün önünde toplatmak istiyorum bütçe yeterli ekten kartı hariç 70 k ya falan geliyor sistem.
Evet nerede?Nerde o kasalar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.