İtopya PLANET-BLUE vs Gençer Gaming RKY

sagolasin

Zeptopat
Evet başlıkta görüldüğü üzere bu iki hazır sistem arasında kaldım. RX6600'ün daha stabil olduğunu biliyorum ancak Gençer Gaming sitesine pek güvenemiyorum. Planet-blue'da da driver sıkıntıları olduğu söyleniyor sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıkta görüldüğü üzere bu iki hazır sistem arasında kaldım. RX6600'ün daha stabil olduğunu biliyorum ancak Gençer Gaming sitesine pek güvenemiyorum. Planet-blue'da da driver sıkıntıları olduğu söyleniyor sizin düşünceniz nedir?

İtopyanın işlemcisi kötü gibi, 5500 tercih edilebilir.

Firma hakkında bilginiz var mı hocam güvenilir midir? Müşteri hizmetleri vs.
Telefonla görüşmeyi denemedim. Ben oradan bu sistemi yükselterek aldım. RKY'ı 1 haftada teslim edildi. Siteden soru oluşturunca 12 saat içinde cevap verildi. Ben memnun kaldım şahsen. Zaten köklü bir firma.

Tabii ki RKY RX6600 daha güçlü.

RX6600 al. Arc A750 sistem daha iyi islemci ve sokette ve parcalari da iyi olsa Arc A750 sorunlu denilebilir RX6600'e gore.

İtopya'nın işlemcisi kötü gibi, 5500 tercih edilebilir.

Her i3 kotu degil.

i3 12100F, 5500'den cok daha ustun; daha guncel soket, daha iyi tekli cekirdek performansi, DDR5 ile de kullanabilmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı