İtopya planet-whıte hazır sistemde PSU yok mu?

MeteDND

Centipat
PLANET-WHITE/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM selam arkadaşlar, ben bu sistemi alacağım sistemde bayağı bir değişiklik yaptım özelleştirdim sistemin özelliklerini bir kenara bırakalım sabahtan beri sistemde PSU var mı yok mu onu anlayamadım, PSU olmayan sistem mi olur? Çünkü özelleştirme seçenekleri arasına koymamışlar ne yapmam gerekiyor? Alacağım ve fazla vaktim de yok. Yardımcı olur musunuz?

PLANET-WHITE/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM selam arkadaşlar, ben bu sistemi alacağım sistemde bayağı bir değişiklik yaptım özelleştirdim sistemin özelliklerini bir kenara bırakalım sabahtan beri sistemde PSU var mı yok mu onu anlayamadım, PSU olmayan sistem mi olur? Çünkü özelleştirme seçenekleri arasına koymamışlar ne yapmam gerekiyor? Alacağım ve fazla vaktim de yok. Yardımcı olur musunuz?
Tabii ki de var, endişelenmeyin. Kasa seçeneği kısmında 650w bir güç kaynağı kullanıldığı belirtilmiş. Bu arada bu bilgisayardan çok daha ucuza çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz.

A

Tabii ki de var, endişelenmeyin. Kasa seçeneği kısmında 650W bir güç kaynağı kullanıldığı belirtilmiş. Bu arada bu bilgisayardan çok daha ucuza çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz.

İtopya dışında başka yerlere güvenemiyorum zaten sistem linktekiyle aynı değil ben bayağı değişiklik yaptım ve teşekkürler cevabınız için.

A

İtopya dışında başka yerlere güvenemiyorum zaten sistem linktekiyle aynı değil ben bayağı değişiklik yaptım ve teşekkürler cevabınız için.
Aynı özelleştirmeleri bu siteden de yapabilirsiniz. Eğer güvenemiyorum derseniz İstanbul'da şubeleri var. Bizzat ben de oradan aldım. Aynı fiyata aynı hizmet. Eğer hala fikriniz değişmediyse itopyada da iyi bir RTX 4060 sistem var diye biliyorum. Ama kendiniz için paranızı bu ekran kartına heba etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı