İtopya sipariş 1 haftadır kargoya verilmedi

mustaffcj

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan 08.03.2025 tarihinde MSI MAG 256F monitör aldım. Monitör 5 gün boyunca sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu ve 2 gündür sipariş faturalanıyor diyor. Kargoya tahmini ne zaman verilir ve elime ulaşır?

Stokta olmayan ürünü satmışlardır size, ürünü başka yerden temin edip ulaştırırlar.Yoksa 1 haftadır halen kargoya verilmemiş bir ürünün mantıklı açıklaması olamaz.

Sanırım İtopya'nın yaş günü indirimleri var. Kampanya döneminde çok yavaşlıyor kargo işlemleri. Ben 5 sene önce monitör aldığımda yine kampanya dönemiydi 1 haftada felan vermişlerdi

Sanırım İtopya'nın yaş günü indirimleri var. Kampanya döneminde çok yavaşlıyor kargo işlemleri. Ben 5 sene önce monitör aldığımda yine kampanya döne miydi 1 haftada falan vermişlerdi.

Evet kampanyadan aldım bende.

Stokta olmayan ürünü satmışlardır size, ürünü başka yerden temin edip ulaştırırlar.Yoksa 1 haftadır halen kargoya verilmemiş bir ürünün mantıklı açıklaması olamaz.
kargodayken stok bitti denmezmiydi ama

pazartesi verirler kargo ne zaman getirirse artık eline ulaşır
inşallah hocam

İtopya'dan 08.03.2025 tarihinde MSI MAG 256F monitör aldım. Monitör 5 gün boyunca sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu ve 2 gündür sipariş faturalanıyor diyor. Kargoya tahmini ne zaman verilir ve elime ulaşır?

Benim monitörüm 3 günde gelmişti teslim aldım hala sipariş faturalanıyor yazıyor muhtemelen sizinkide kargoya verilmiştir.

İlgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar monitör 17.03.2025 tarihinde sorunsuz bir şekilde elime geldi herhangi bir ölü piksel durumu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı