İtopya sipariş iptali üç gündür bekliyor

Mustafa82319

Megapat
Daha fazla  
Aldığım ürünler 1 gün sonra indirime girdi. Kargoya verilmeden siparişimi iptal ettim, 3 gündür falan bekliyorum hala siparişim iptal olmadı. Müşteri hizmetlerini arıyorum konuşmaya çıkan yok, ne yapabilirim?

nbv.png

Bende aynı durum yüzünden boş boş bekliyorum. Para iadesi kim bilir kaç hafta sürecek. Kesinlikle itopyadan alışveriş yapılmasını önermiyorum. 50 TL fazladan verin başka bi yerden alın.

Ben Steelseries Arctis 3 2019 almıştım indirimde değişim talep ettim 20 gün servis için yasal süreç varmış ama hiç kullanmadım Vatan Bilgisayar'dan bile kötü bir firma. Vatan'da aynı gün değiştirebiliyordum kulaklığımı bozuk çıktığında ancak bir de bilgisayara taktım sesi çok azdı telefona taktım azdı değişim talep ettim bekliyoruz. Bir de taksitle aldıysanız taksit taksit ödenecektir hesabınıza. Ve paranız yaklaşık 1 ay sonra yatar. Önceden yaşamıştım.

Cumartesi akşam sistem siparişi vermiştim, ancak bir parçadan ötürü siparişi Pazar akşamı iptal ettim site üzerinden. Dün (p.tesi) ise sabah telefonla aradım ve büyük bir meblağ olduğu için sipariş iptalimin hızlı işleme alınmasını istedim. Talebinizi iletiyoruz dediler. Akşam site üzerinde bir değişiklik yoktu; "İptal talebiniz değerlendiriliyor" yazıyordu halen ve tekrar aradım. Tutar yüksek olduğu için onayı teyit etmenizi istiyorum dedim. Merak etmeyin yarın onaylandığını sitede görebilirsiniz dediler. Bugün gerçekten de hem site üzerinde onaylandı hem de tutar banka kartıma aynen geri iade edildi. Bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Sosyal medyadaki yorumlardan en az 10-15 gün beklerim diye çekiniyordum ama sağ olsunlar çok hızlı iade ettiler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı