Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İtopya’dan anakart ve RAM almıştım 1000 TL civarı tuttu yanlış anakart aldığımı fark ettim. Sipariş iptali istedim sorun çıkartırlar mı? Paramı kaç güne alırım? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ben daha önce AOC model monitör iade etmiştim. Ürün ellerine geçtikten ertesi gün iade talebimi onayladılar ve ücret iadesi yaptılar. Para ise hesabıma 4. günde yansıdı. İptal ettiysen 3-4 gün, en geç 1 haftada gelir diye düşünüyorum.
Ben ürünümü kargoya vermiyorlar diye iptal ettiğimde ertesi gün telefonla arayıp neden iptal etmek istediğimi sormuşlardı. Direk iptali onaylamıyorlar sanırım.
Desteğe yazıp durumunuzu bildirin. Eğer alacağınız ürün atıyorum 1100 liraysa destek size önceki aldığınız ürün kadar indirim kupon kodu verir. Onu yazıp kalan ödemeyi yaparsınız. Paranızın kartına dönmesini beklemeden ürünler hızlıca elinize ulaşır.