19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.
19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.
Çok büyük ihtimalle İtopya ile iletişime geçmek zorundasın . Gmail attıktan sonra bana 5 dakika içerisinde geri döndüler o açıdan iyi diyebilirim ya da bana öyle denk gelmiş.
Hocam zaten bu kadar geç gelmesinin sebebi pandemi döneminde yapılan kara cuma indirimleri gerçekten çok güzel indirim yaptılar. Talep fazla olunca pandemi döneminde fazla işçi çalıştıramadıkları için olması gerektiği kadar hızlı gelmedi.
Bir kaç saat önce iptal talebi oluşturmuştum şu an para geldi. Bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Bankamatik kartından almıştık anında iade edildi. Bizden bu kadar. Sabrımız taştı. Bekleyen arkadaşları Allah kurtarsın.