İtopya siparişi kargoya verilmeyenler

19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.

Hayırlı olsun hocam:). Ürünü garantiye verecek olursak hangi firma ile iletişime geçmemiz gerekiyor? İtopya ile uğraşmak istemiyorum.

Çok büyük ihtimalle İtopya ile iletişime geçmek zorundasın :D. Gmail attıktan sonra bana 5 dakika içerisinde geri döndüler o açıdan iyi diyebilirim ya da bana öyle denk gelmiş.

Bende ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Pazartesi kargoya verildi kısmetse bugün elime ulaşacak. İtopya'dan aceleniz yoksa gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Bende ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Pazartesi kargoya verildi kısmetse bugün elime ulaşacak. İtopya'dan aceleniz yoksa gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Hocam zaten bu kadar geç gelmesinin sebebi pandemi döneminde yapılan kara cuma indirimleri gerçekten çok güzel indirim yaptılar. Talep fazla olunca pandemi döneminde fazla işçi çalıştıramadıkları için olması gerektiği kadar hızlı gelmedi.

Bir kaç saat önce iptal talebi oluşturmuştum şu an para geldi. Bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Bankamatik kartından almıştık anında iade edildi. Bizden bu kadar. Sabrımız taştı. Bekleyen arkadaşları Allah kurtarsın.
19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.
Beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok sanırsam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı