Benim dün kargoya verildi bugün geldi19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.
Hangi üründü hocam.
Kara cuma indirimlerinde gamepad almıştım 15 gün sonra kargoya verildi, 1 gün sonra 600Km'den fazla mesafeye geldi.
Hayırlı olsun hocam. Ürünü garantiye verecek olursak hangi firma ile iletişime geçmemiz gerekiyor? İtopya ile uğraşmak istemiyorum.
Bende ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Pazartesi kargoya verildi kısmetse bugün elime ulaşacak. İtopya'dan aceleniz yoksa gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok sanırsam.19 gün oldu daha kargoya verilmedi. 4-5 gündür kargoya hazır şekilde bekliyor. İptal edemiyorum Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra? İptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri edemeyiz deyip yüzüme kapattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.