blackeagle03
Kilopat
Senin durumun ve bu arkadaşın durumu farklı senin durumunda para iadesi var. Bilmiyorsun diye yazıyorum para iadesinde işin içine banka girer firma parayı bankaya verse bile bankanın parayı senin hesabına yatırması zaman alabilir. Bankaların şirketler ile yaptığı anlaşmalar doğrultusunda çalışır sistem. Konu sahibi arkadaş şu an haksızlığa ugramış durumda çünkü ona vaadedilen hizmeti alamamış. Sen ise sana 7 iş günü dedikleri halde neden 2 günde işini halletmedikleri için ağlıyorsun. Sadece basit bir soru soracağım.
Ben sana dedim ki bana verdiğim parayı en geç 7 iş günü içinde ödeyeceğim. Bu durumda gelip bana, paramı niye 7 iş gününün sonunda ödedin deme hakkın var mı?
Olaylara biraz adaletli bakmayı öğrenin. Bu arkadaş haksızlığa ugradı diye İtopya ile arasında tartışma geçen tüm müşteriler haklı o zaman. Geçen mağazalarına gittim bana 3080 hediye edin dedim etmediler hadi linç edelim. Bana adamlar bu durumda haklı diyenleri de mağazanın fan boyu olmakla suçlayalım.
Sap ile samanı karıştırmayın eğer paranız 7 iş gününden geç yatarsa o zaman mağdursunuz demektir. O zaman sizinde hakkınızı savunmak için elimden gelen her şeyi yaparım. Gerekirse başlatırsın bir kampanya hepimiz senin paranın yatması için mail yağmuruna tutarız inan bana oraya mail ilk belki de tek kişi olurum. Ama şu an adamlara neden paramı vermiyorsun diyemezsin.
Merhaba. Öncelikle uzaktan bakınca bahsi geçen firmada çalışan biri gibi veya oradan bir menfaat sağlayan ya gerçekten fanboy gibi davranan biri olarak gözüküyorsunuz. Bir kamu bankasında bankacı olarak çalıştığımı belirtmek istiyorum. Bilginiz olmadığı bir konu hakkında insanları yanıltıcı yorum yapmanız ve insanları yanlış yönlendirmeniz gerçekten korkutucu. bankalar ve şirketler arasındaki bahsettiğiniz olay örgüsü bir hayal ürünüdür. böyle bir ilişki bulunmamaktadır.
| Bankalara Göre Para İadesinin Hesaba Yansıma Süresi (İş Günü) | ||
| Banka | Kredi Kartı | Banka Kartı |
| Albaraka Türk | 4 | 8 |
| Turkland Bank | 8 | 8 |
| Odeabank | 4 | 8 |
| ICBC Turkey | 8 | 8 |
| BankPozitif | 8 | 8 |
| Akbank | 2 | 8 |
| Şekerbank | 8 | 8 |
| Halkbank | 2 | 8 |
| TEB | 8 | 8 |
| ING Bank | 8 | 8 |
| Aktif Yatırım Bankası | 8 | 8 |
| Burgan Bank | 8 | 8 |
| HSBC Bank | 1 | 8 |
| Anadolubank | 4 | 8 |
| Garanti Bankası | 2 | 8 |
| Fibabanka | 8 | 8 |
| Kuveyt Türk | 8 | 8 |
| QNB Finansbank | 1 | 8 |
| Türkiye Finans | 8 | 8 |
| Türkiye İş Bankası | 1 | 8 |
| Denizbank | 8 | 8 |
| Alternatifbank | 8 | 8 |
| Vakıfbank | 4 | 8 |
| Yapı Kredi | 2 | 8 |
| Ziraat Bankası | 2 | 8 |
Vallahi kusura bakmayın ama, montaj yapılmayan hazır ürünün 10 gündür kargoya dahi verilmemesini kimse savunamaz. Öyle bir hizmet anlayışı yok. Daha çok ciro yapsın diye 2 eleman daha fazla çalıştırmaktan aciz bir firma olduğu apaçık belli eğer öyle değilse zaten olmayan Mali satıyorlar. Her türlü suçlular.
Aynısı oldu bugün 9. gün iptal ettim, şimdi işin yoksa para iadesini bekle alacağım ürüne olan hevesim de kaçtı zaten.
Benim hala gelmedi 7. gun oldu? Neler oluyor!
Burcu adinda mt ile görüşmeyi 6. Gunun sonunda 50 dakikalik bekleyis sonucu uzere sağladım ancak tek söyledigi cok yogunuz ve depo tasiyoruz oldu. Siparis numaram hakkinda bir mail bile atamadik yazik...Depo taşıyormuş.
Müşteri hizmetlerinde de 1 kişi çalışıyor olmalı. 10 dakikada üç kişi ilerliyorsa.