İtopya Stokta Olmayan Ürün Satışı

Tamamen şans işi. Birisi sipariş verir sorunsuz gelir. Birisi sizin gibi mağdur olur. Birisi zamanında benim gibi sıfır aldığı ürün bozuk çıkar geri gönderir haftalarca bekler. Hiç birinde bir standart yok. Her anlamda standartlarımız çok düşük.

Benim için asıl sorun stokta olmayan ürünü satmaları, taktikleri böyledir diyemem ama benim anladığım ürünü indirime sokuyorlar daha sonra stokta bitti şu ürünü yollayalım diyorlar alan olursa işlerine geliyor sanırım,iade teklifini de etmeden önce bana kendi önerdikleri ürünü satmak için uğraştılar kabul etmeyince iade teklifinde bulundular. 1-3 gün içinde iade olacak dediler bakalım bu sözlerinde duracaklar mı.
Benim için asıl sorun stokta olmayan ürünü satmaları, taktikleri böyledir diyemem ama benim anladığım ürünü indirime sokuyorlar daha sonra stokta bitti şu ürünü yollayalım diyorlar alan olursa işlerine geliyor sanırım,iade teklifini de etmeden önce bana kendi önerdikleri ürünü satmak için uğraştılar kabul etmeyince iade teklifinde bulundular. 1-3 gün içinde iade olacak dediler bakalım bu sözlerinde duracaklar mı.
Para iadem yapıldı arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse şaşırdım, stokta olmayan ürünü satıp daha sonra ellerinde olmadığı için başka bir markanın ürününü satmayı deneyince dedim iade sürecinde baya uğraşıcaz anlaşılan fakat şaşırtıcı bir şekilde söyledikleri gibi 3 günde yolladılar, sistem nereden toplanır bilemem ama bu davranışlarıyla İtopya’dan almayacağımı anlamış oldum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı