İtopya sürekli zam yapıyor

38Bin'e hangi sistemi alacaktınız?

It Radeon sistem vardı hazır olarak direk o sistemi değil de parçalarını özelleştirip alacaktım işlemci anakart SSD sıvı soğutmasını özelleştirdim 38 bine geldi çok uygun geldi alacaktim maaşıma 1 gün vardı bir baktım 38 binden aynı sistem 42 bine fırlamış neyse düşer dedim sonra da parça kalmamış boş boş bekliyorum şu an.

It Radeon sistem vardı hazır olarak direk o sistemi değil de parçalarını özelleştirip alacaktım işlemci anakart SSD sıvı soğutmasını özelleştirdim 38 bine geldi çok uygun geldi alacaktim maaşıma 1 gün vardı bir baktım 38 binden aynı sistem 42 bine fırlamış neyse düşer dedim sonra da parça kalmamış boş boş bekliyorum şu an.

38k ya daha iyi sistemler var. Bunlara bakabilirsiniz.

Hocam aynı sisteme bende bakıyordum stoklari yenilendiğinde 29.5 bine çıkmıştı özelleştirilmemiş hali kabul edilebilir bir fiyattı şu ana geldiğimiz de 36 bin TL'ye satılıyor aynı sistemi kendimiz topladığımız da ortalama 37 bine falan geliyor çok saçma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı