XanderHarry
Yoctopat
Daha fazla
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama. İtopya'dan 6-7 tane ürün aldım. Abi hepsi mi bozulur ya. Bilgisayar aldım 1. senesini doldurmadan kafayı yedi. Kulaklık aldım bozuk geldi değiştirdiler o da bozuktu sonra iade ettim. Monitör aldım normalde monitörün sol tarafında monitörün bilgilerinin yazdığı bir kağıt olması gerekiyor o yoktu. Ve nedensizce monitörün birleşim noktaları alakasız sanki ekran sökülmüş sonradan amatörce takılmış gibi. Monitörün 1. senesi doldu ve bozuldu. ROG Delta s aldım o da bozuldu.
Google'a sinerji Şikayetvar yaz onda bile insanların şikayet yazdığını görürsün.Sinerji'den almıştım ben sistemi, şu ana kadar çok şükür bir sorun yok.
Hocam bunları okudum ben zaten aldığım mouse'la ilgili yaşadığım problemden sonra ama çok kişiye de değişim çıkmış yani. Insanlar şikayetlerini dile getirirler genelde memnuniyetlerini değil. Itopya'dan aldığım kulaklıkta sağlam misal. Faturamı da yolladılar. Benim sizin kadar bir zorum yok kısacası. Bu kadar karamsar olmak istemiyorum şimdiden. Yine de uğraşınız için teşekkürler.Arkadaşlar hala bekliyorum.
Olmadı twitter ve THH devreye girecek bu pazartesi.
Merak etmeyin gerekenler yapılacak.
İtopyadan alınma bu ürün çok kişide sorun çıkarmış.
Yalnız değilsin kötü hissetme.
Zor bir sürece gireceksin ama sende benim gibi.
Bak neler buldum;
İtopya Bilgisayar - Şikayetvar
İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Razer DeathAdder V2 cızırtı yapıyor
Kronik sorunlu falan değil. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. O zaman neden sıfır kutu üründe bir sürü sorun yaşayan insan var?www.technopat.net
DeathAdder V2 baş parmak kısmında titreme
Hocam biraz saçmalamışlar gibi geldi 48 saat olayında. Siz mail atıp geçin. @Sakonzi son durum nedir? Bir de kulaklık almıştım oda sorunlu geldi, ikisini birlikte garantiye yolladım, servise yollayacaklarını söylediler.www.technopat.net
Deathadder V2 kaymaz kauçuklar çıkıyor
Deathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz kavuçuklar oynuyor. Çok oynadığımda bir tık oturuyor.www.technopat.net
Razer DeathAdder V2 sol butonu baskı altında ses yapıyor
İtopya'dan aldığım ürün bugün elime ulaştı fakat sol taraftaki butona hafif baskı uyguladığımda ses çıkarıyor. İade etmeli miyim?www.technopat.net
Razer DeathAdder V2 sol butonu baskı altında ses yapıyor
İtopya'dan aldığım ürün bugün elime ulaştı fakat sol taraftaki butona hafif baskı uyguladığımda ses çıkarıyor. İade etmeli miyim?www.technopat.net
DeathAdder V2 üst makro tuşu gıcırtı yapıyor
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım ama üst makro tuşuna hızlıca dokunarak bas çek yapınca gıcırdıyor, altta ki makro tuşunda böyle bir sorun yok. Garantiye vermeli miyim? Tuşlar çalışıyor hala sıkıntı yok sadece üst makro tuşu gıcırdama yapıyor, tıkladığımda gene ne atadıysam onu veriyor.www.technopat.net
Yardım - Deathadder v2 fare tekerleği sorunu
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana. Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem...forum.donanimarsivi.com
Bunların hepsi İtopyadan satın alınma.
Konularda İtopya indiriminden sonra patlak vermiş.
Yani sizlere de iade, teşhir, outlet, tamirli ürün satmışlar geçmiş olsun.
Bence garantiye bile vermeyin kırın gitsin.
Sonuç böyle de olabilir;
İtopya Bilgisayar İtopya'nın Garanti Saçmalığı
İtopya Bilgisayar için yazılan 'İtopya Bilgisayar İtopya'nın Garanti Saçmalığı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İtopya Bilgisayar hakkında şikaye...www.sikayetvar.com
En kötüye hazırlıklı olun ki benim gibi yıpranmayın.
Sadece eski klavyelerin tuşları algılamamaya başlar diye biliyorum.
Geçmiş olsun.
Yalnız değilsiniz ama bir de o tarafından bakın.
Hocam harbiden kime güveneceğiz biz? Orada da durum çok vahim duruyor. Yeni bir sistem alacaktım Itopyadan ama kulaklık sağlam olmasına rağmen fare patlak verdi diye vazgeçiyordum tam. Şimdi Sinerjiye de bakınca çok kararsız kaldım.Google'a sinerji Şikayetvar yaz onda bile insanların şikayet yazdığını görürsün.
Kazık yiyecen vatan bilgisayara bakacan. Sıfır satan ürününün arkasında duran firma.Hocam harbiden kime güveneceğiz biz? Orada da durum çok vahim duruyor. Yeni bir sistem alacaktım Itopyadan ama kulaklık sağlam olmasına rağmen fare patlak verdi diye vazgeçiyordum tam. Şimdi Sinerjiye de bakınca çok kararsız kaldım.