Arkadaşlar hala bekliyorum.
Olmadı twitter ve THH devreye girecek bu pazartesi.
Hocam bir gün sonra yazıyor olabilirim ama geç kalıyorsunuz.
Merak etmeyin gerekenler yapılacak.
Ben mouse'u kırıp atcam sonunda galiba. Hayır işin kötü tarafı bir yakınımın kanser olduğunu öğrendim Overwatch 2 oynayıp kendimi avutacaktım. Alacağım mouse kutusunu da uğraşıp seçtim. Tüm arkadaşlarım oynuyor ve ben onlarla birlikte oynayıp kendimi avutamıyorum çünkü mağazadan seçtiğim mouse kutusu büyük ihtimalle iade üründü. Sanki ben içini görüyorum aldığım mouse kutusunun gibi iade ve ya değişim hakkımda yok. Piyasadan 100-200 TL ucuza alacağım derken dertsiz başıma dert aldım resmen. Şimdi iş mi bu gerçekten. Off.
İtopyadan alınma bu ürün çok kişide sorun çıkarmış.
Yalnız değilsin kötü hissetme.
Zor bir sürece gireceksin ama sende benim gibi.
Bak neler buldum;
İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.
www.sikayetvar.com
Kronik sorunlu falan değil. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. O zaman neden sıfır kutu üründe bir sürü sorun yaşayan insan var?
www.technopat.net
Hocam biraz saçmalamışlar gibi geldi 48 saat olayında. Siz mail atıp geçin. @Sakonzi son durum nedir? Bir de kulaklık almıştım oda sorunlu geldi, ikisini birlikte garantiye yolladım, servise yollayacaklarını söylediler.
www.technopat.net
Deathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz kavuçuklar oynuyor. Çok oynadığımda bir tık oturuyor.
www.technopat.net
İtopya'dan aldığım ürün bugün elime ulaştı fakat sol taraftaki butona hafif baskı uyguladığımda ses çıkarıyor. İade etmeli miyim?
www.technopat.net
İtopya'dan aldığım ürün bugün elime ulaştı fakat sol taraftaki butona hafif baskı uyguladığımda ses çıkarıyor. İade etmeli miyim?
www.technopat.net
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım ama üst makro tuşuna hızlıca dokunarak bas çek yapınca gıcırdıyor, altta ki makro tuşunda böyle bir sorun yok. Garantiye vermeli miyim? Tuşlar çalışıyor hala sıkıntı yok sadece üst makro tuşu gıcırdama yapıyor, tıkladığımda gene ne atadıysam onu veriyor.
www.technopat.net
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana. Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem...
forum.donanimarsivi.com
Bunların hepsi İtopyadan satın alınma.
Konularda İtopya indiriminden sonra patlak vermiş.
Yani sizlere de iade, teşhir, outlet, tamirli ürün satmışlar geçmiş olsun.
Bence garantiye bile vermeyin kırın gitsin.
Sonuç böyle de olabilir;
İtopya Bilgisayar için yazılan 'İtopya Bilgisayar İtopya'nın Garanti Saçmalığı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İtopya Bilgisayar hakkında şikaye...
www.sikayetvar.com
En kötüye hazırlıklı olun ki benim gibi yıpranmayın.
@XanderHarry galiba bana da yaptılar aldığım Philips klavye çok kısa sürede bazı tuşlarında algılamamaya başladı. Oyun oynarken ya da bir şey yazarken ciddi sıkıntı yaşıyorum bazen.
@Roux ben tanıdık bilgisayarcıdan kendim topladım ve "bilgisayarcı klasiği" gibi olmadı aldığımı bayağı ucuza aldım ve şu ana kadar ondan aldıklarım hiç sorun olmadı.
Sadece eski klavyelerin tuşları algılamamaya başlar diye biliyorum.
Geçmiş olsun.
Yalnız değilsiniz ama bir de o tarafından bakın.