İtopya tamir edilmiş ürün satıyor

İtopyodan 2 sistem aldım. Montajları inanılmaz kötü kabloları kasanın içine tıkıştırmışlar. İlk aldığım sistemin kasa camı kırık geldi ve garip bir şekilde intel CPU fan kablosu çıkmıyor hayvan gibi asılmama rağmen çıkmıyor sanırsam yapıştırmışlar. 2. Sistemde ise AMD işlemci fanı vidalarını o kadar çok sıkmışlar ki tüm gücümle asıldığım halde tık oynamıyor bunu da makineyle sıkmışlar sanırsam. Müşteri hizmetleri herkesin bildiği gibi rezalet. Mümkün oldukça itopya dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Bilgisayar, kulaklık ve monitörümü ince hesaptan almıştım. Hatta monitörümü 3 kez değiştirmiştim. İlkinde ekranın altında çizikler vardı ikincide 2 adet ölü piksel vardı yine de hiç sorun çıkarmadan değiştirdiler. Gayet memnunum. Ama klavyemi itopyodan almıştım. Şimdi bu konuyu görünce içime şüphe düştü ama şuanlık bir sorun yaşamadım :)

Neyi yalan söylüyorum iade seçeneği yok sitesinde mail atmanı söylüyorlar atıyorsun cevap gelmiyor. Kod gelse iade edicem klavye bozuk çıktı.
Benimde aldığım Razer Deathadder V2 ayıplı ürün. Aldığımdan beri hiç kullanmadım öylece kenarda duruyor. Skatezlerinde bile çizik varmış ışığa tutunca fark ettim dün. Orta tekerlek takur tukur ses çıkarıyor, sağ kaymaz kısımda açıklık var, alt dpi tuşu esnek ve yay sesi çıkarıyor. Alışverişten beş gün sonra dün gece e-faturamı yollamışlar. Mağazadan aldığım içinde iade edemeyeceğimi biliyorum. Kötü bir durum. Piyasadan 200 TL ucuza satın aldığım için böyle olmamalı bu mouse. Sizde mi piyasadan ucuza bir şeyler aldınız?
Sen ara müşteri hizmetlerini geri dönüş yaparlar. Arkadaş bunları ben niye yaşamıyorum.
Peki mağazadan alıp ürünün ayıplı olduğunu anlayan ne yapmalı hocam? Çöpe mi atmalı? Bayağı itopya çalışanı gibi duruyorsunuz oradan. Bir fikriniz vardır illa ki diye soruyorum.

Sitesinden almıştım. Sorunlu olunca mağazalarına götürdüm, işlemciyi test ettiler sonra değiştiler. İkinciyide götürünce iade aldılar.
Peki mağazadan alan ne yapacak hocam? Onlara niye değişim hakkı yoksa yani. Yaşadıklarımdan sonra şüphelenmeye başladım iyice bu konu üzerine.

Benimde aldığım Razer Deathadder V2 ayıplı ürün. Aldığımdan beri hiç kullanmadım öylece kenarda duruyor. Skatezlerinde bile çizik varmış ışığa tutunca fark ettim dün. Orta tekerlek takur tukur ses çıkarıyor, sağ kaymaz kısımda açıklık var, alt dpi tuşu esnek ve yay sesi çıkarıyor. Alışverişten beş gün sonra dün gece e-faturamı yollamışlar. Mağazadan aldığım içinde iade edemeyeceğimi biliyorum. Kötü bir durum. Piyasadan 200 TL ucuza satın aldığım için böyle olmamalı bu mouse. Sizde mi piyasadan ucuza bir şeyler aldınız?

Peki mağazadan alıp ürünün ayıplı olduğunu anlayan ne yapmalı hocam? Çöpe mi atmalı? Bayağı itopya çalışanı gibi duruyorsunuz oradan. Bir fikriniz vardır illa ki diye soruyorum.

Peki mağazadan alan ne yapacak hocam? Onlara niye değişim hakkı yoksa yani. Yaşadıklarımdan sonra şüphelenmeye başladım iyice bu konu üzerine.
Ben ayın indirimleri ürünleri kampanyasından aldım mouse sağlam klavye bozuk geldi kutusu bile hasarlıydı iade ürünü gönderdiler sanırım... Ben online sistemden aldığım halde iade yapamadım henüz maile dönüş yapmıyorlar üçüncüye mail attım cevap yok. Malum müşteri hizmetleri de telefonu açmıyor bugünde hafta sonu zaten dönüş yok...

Ben ayın indirimleri ürünleri kampanyasından aldım mouse sağlam klavye bozuk geldi kutusu bile hasarlıydı iade ürünü gönderdiler sanırım... Ben online sistemden aldığım halde iade yapamadım henüz maile dönüş yapmıyorlar üçüncüye mail attım cevap yok. Malum müşteri hizmetleri de telefonu açmıyor bugünde hafta sonu zaten dönüş yok...
Ben mouse'u kırıp atcam sonunda galiba. Hayır işin kötü tarafı bir yakınımın kanser olduğunu öğrendim Overwatch 2 oynayıp kendimi avutacaktım. Alacağım mouse kutusunu da uğraşıp seçtim. Tüm arkadaşlarım oynuyor ve ben onlarla birlikte oynayıp kendimi avutamıyorum çünkü mağazadan seçtiğim mouse kutusu büyük ihtimalle iade üründü. Sanki ben içini görüyorum aldığım mouse kutusunun gibi iade ve ya değişim hakkımda yok. Piyasadan 100-200 TL ucuza alacağım derken dertsiz başıma dert aldım resmen. Şimdi iş mi bu gerçekten. Off.

Son düzenleme:
Ben mouse'u kırıp atcam sonunda galiba. Hayır işin kötü tarafı bir yakınımın kanser olduğunu öğrendim Overwatch 2 oynayıp kendimi avutacaktım. Alacağım mouse kutusunu da uğraşıp seçtim. Tüm arkadaşlarım oynuyor ve ben onlarla birlikte oynayıp kendimi avutamıyorum çünkü mağazadan seçtiğim mouse kutusu büyük ihtimalle iade üründü. Sanki ben içini görüyorum aldığım mouse kutusunun gibi iade ve ya değişim hakkımda yok. Şimdi iş mi bu gerçekten. Off.
Mağazada iade olmaması ilginç bir durum en azından garantiye gönderebilirsin o şekilde firma belki sana yenisini gönderir bu şekilde.

Mağazada iade olmaması ilginç bir durum en azından garantiye gönderebilirsin o şekilde firma belki sana yenisini gönderir bu şekilde.
Yeni açılan mağazada büyük ihtimalle iade edilmiş Razer Deathadder V2 olması da ilginç bir durum Itopya için. Bir de eski distribütörün garanti belgesi vardı Razer ürünlerinde. Artık ne kadar önemserler bilmiyorum. Çünkü adamlar beş aydır Razer distribütörü değil.

Arkadaşlar hala bekliyorum.

Olmadı twitter ve THH devreye girecek bu pazartesi.

Hocam bir gün sonra yazıyor olabilirim ama geç kalıyorsunuz.

Merak etmeyin gerekenler yapılacak.

Ben mouse'u kırıp atcam sonunda galiba. Hayır işin kötü tarafı bir yakınımın kanser olduğunu öğrendim Overwatch 2 oynayıp kendimi avutacaktım. Alacağım mouse kutusunu da uğraşıp seçtim. Tüm arkadaşlarım oynuyor ve ben onlarla birlikte oynayıp kendimi avutamıyorum çünkü mağazadan seçtiğim mouse kutusu büyük ihtimalle iade üründü. Sanki ben içini görüyorum aldığım mouse kutusunun gibi iade ve ya değişim hakkımda yok. Piyasadan 100-200 TL ucuza alacağım derken dertsiz başıma dert aldım resmen. Şimdi iş mi bu gerçekten. Off.
İtopyadan alınma bu ürün çok kişide sorun çıkarmış.

Yalnız değilsin kötü hissetme.

Zor bir sürece gireceksin ama sende benim gibi.

Bak neler buldum;

Bunların hepsi İtopyadan satın alınma.

Konularda İtopya indiriminden sonra patlak vermiş.

Yani sizlere de iade, teşhir, outlet, tamirli ürün satmışlar geçmiş olsun.

Bence garantiye bile vermeyin kırın gitsin.

Sonuç böyle de olabilir;

En kötüye hazırlıklı olun ki benim gibi yıpranmayın.

@XanderHarry galiba bana da yaptılar aldığım Philips klavye çok kısa sürede bazı tuşlarında algılamamaya başladı. Oyun oynarken ya da bir şey yazarken ciddi sıkıntı yaşıyorum bazen.

@Roux ben tanıdık bilgisayarcıdan kendim topladım ve "bilgisayarcı klasiği" gibi olmadı aldığımı bayağı ucuza aldım ve şu ana kadar ondan aldıklarım hiç sorun olmadı.

Sadece eski klavyelerin tuşları algılamamaya başlar diye biliyorum.

Geçmiş olsun.

Yalnız değilsiniz ama bir de o tarafından bakın.

Kimsenin günahını almak istemiyorum ama. İtopya'dan 6-7 tane ürün aldım. Abi hepsi mi bozulur ya. Bilgisayar aldım 1. senesini doldurmadan kafayı yedi. Kulaklık aldım bozuk geldi değiştirdiler o da bozuktu sonra iade ettim. Monitör aldım normalde monitörün sol tarafında monitörün bilgilerinin yazdığı bir kağıt olması gerekiyor o yoktu. Ve nedensizce monitörün birleşim noktaları alakasız sanki ekran sökülmüş sonradan amatörce takılmış gibi. Monitörün 1. senesi doldu ve bozuldu. ROG Delta s aldım o da bozuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı