İtopya Technopat Tree sistem boştayken ses geliyor

eunomia

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'da dün Technopat tree kasasını satın aldım, gayet memnunum şu an için fakat İtopya'nın elinde Recep Baltaş'ın tanıttığı kasa stoklarında kalmadığından kaynaklı sistemi "Rampage prolix 850 ' 80 + ARGB fan + kontrolcü manyetik temperli camlı ATX mid Tower Gaming kasa" ile revizyon etmiş. PC'yi dün kurduğumda ilk etapda hiçbir sorun yokken güç kaynağı bölümünden gelen sinek fızıltısına benzer ses mevcut. Oyunlarda herhangi bir performans düşüklüğü yok bazen PC boştayken o sesi çıkarıyor herhangi bir oyun açtığımda kesiliyor bazen ilk çalıştırdığımda PC açıldığında başlıyor yeniden başlatınca düzeliyor. bu 2 seçenekten biri kesin oluyor. İnternette çeşitli araştırma yaptım coil whine olabileceğini tahmin ettim ama kafama takılan konu normalde coil whine yük altında iken bu sesi yapması gerekirken tam tersi oluyor PC boştayken ses yapıyor oyuna girdiğimde kesiliyor bunun sebebi ne olabilir? Başına gelen var mı konu ile alakalı yorumlarınızı beklerim teşekkürler. Ayrıca çıkan sesin videosunu YouTube'dan benzer bir ses bularak ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki ses CW degil, fan modunu turboda ya da tam hizda kullaniyorsan Stealth sesli calisir. Ayni durumu bende yasiyorum rahatsiz edici ama yapacak bir sey yok.
Burda sana katılmıyorum. Arkadaş sesin psu’dan geldiğini videoyu sesin anlaşılması için yüklediğini belirtmiş. CW diye tahmin ediyorum. Bildiğim kadarı ile ses dışında bir zararı bulunmamakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı