ChatGPT üyeliği SağlamLisans'dan alınır mı?

Saglamlisans genel olarak guvenilir bir sitedir, Microsoft aktivasyon kodu alıp herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım, bunda da bi sorun olacağınız zannetmiyorum.

SağlamLisans genel olarak guvenilir bir sitedir, Microsoft aktivasyon kodu alıp herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım, bunda da bir sorun olacağınız zannetmiyorum.

Hocam sitenin güvenilir olduğunu biliyorum sormak istediğim bu üyeliği alıp kullanan var mı almaya değer mi acaba?

Hocam şöyle işliyor, ChatGPT'den kurumsal hesap alıyorlar ve sizi o hesaba mailiniz ile ekliyorlar. Kendinize ait hesabınız oluyor mesajlarınıza ne kadar erişebiliyorlar bilmiyorum ama üyeliğiniz bittiğinde mesajlarınıza erişiminiz bitiyor.

Hesap paylaşımı bu, Steam aile gibi düşün.
Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Hocam şöyle işliyor, ChatGPT'den kurumsal hesap alıyorlar ve sizi o hesaba mailiniz ile ekliyorlar. Kendinize ait hesabınız oluyor mesajlarınıza ne kadar erişebiliyorlar bilmiyorum ama üyeliğiniz bittiğinde mesajlarınıza erişiminiz bitiyor.

Peki mesela üyeliğim bitti diyelim tekrar üyelik aldım eski mesajlarımı hatırlıyor mu GPT yoksa sıfırdan mı başlıyor. Bir de acaba bunun özellikleri ne kadar açık veya sınırlı biliyor musunuz? SağlamLisans kendi sitesinde sınırlı GPT Pro mesajı demiş.

1760525711089.png

Hocam sitenin güvenilir olduğunu biliyorum sormak istediğim bu üyeliği alıp kullanan var mı almaya değer mi acaba?
Hocam eğer yapay zekayı aktif kullanman gereken bir şeyler yapıyorsan, örneğin bir iş veya hobi, işine yarayabilir ama Gpt'yi gündelik birisi gibi kullanıyorsan gerek yok bence.

Hesap paylaşımı bu, Steam aile gibi düşün.
Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Teşekkürler bunu bulamamıştım iyi oldu attığınız.

Peki mesela üyeliğim bitti diyelim tekrar üyelik aldım eski mesajlarımı hatırlıyor mu GPT yoksa sıfırdan mı başlıyor. Bir de acaba bunun özellikleri ne kadar açık veya sınırlı biliyor musunuz? SağlamLisans kendi sitesinde sınırlı GPT Pro mesajı demiş.

Eki Görüntüle 2588164
Normalde de sunırlı zaten, kediniz pro alırken Türkçeyken yazmıyor ama İngilizce yapınca sınırlı yazıyor. Normal prodan farkı yok mesaj silinmesi ve hesabı paylaşan kişinin mesajlarına erişebilme ihtimalini düşünüp ucuz fiyata almak isterseniz alın.

Yani buradaki olay ucuz olduğu için bir iki dezavantaj, karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı