Itopya Teknoqueen alınır mı?

SSD yok yapıp Apacer Panther 480 GB veya Patriot Burst 480 GB alabilirsin.
Kioxia bildiğim kadarıyla Toshiba'nın alt markası falan. Çok kaliteli değil.

Toshiba SSD'yi 5 yıldır kullanıp %98 sağlıklı 2 3 arkadaş gördüm ve kronik sorunlu olmadığını bildiğimden söyledim.

RAM'lerden 2 adet. 6200₺

RAM'lerden 2 adet. 6200₺
Bi kaç sorum olucak. Pek intel taraftarı değilim amdli sistemler daha güçlüymüş diye duydum. Bir de super Ti'dan daha pahalı ama daha az fps veriypr

Birkaç sorum olacak. Pek Intel taraftarı değilim AMD'li sistemler daha güçlüymüş diye duydum. Bir de super Ti'dan daha pahalı ama daha az FPS veriypr

Süper daha ucuz
Intel tekli çekirdek oyun performansında daha iyi ve 10100F rakibi olan R3 3100 1050TL aralarında ciddi bir fiyat farkı var ama 10100F %5 daha güçlü artık Intel daha F/P ve 3. nesil AMD'ye göre daha güçlü

Pek İntel taraftarı değilim AMD'li sistemler daha güçlüymüş diye duydum.
İntel düşük bütçede daha F/P ürünleri var. R3 3100 1000₺ bandında İ3 10100F 750₺ ve %7-5 daha güçlü.
Bir de Super Ti'dan daha pahalı ama daha az FPS veriyor.
Super daha ucuz ama çok küçük bir farkla geride kalıyor. Çok büyük bir fark olmadığı için Super öneriyoruz.

Intel düşük bütçede daha F/P ürünleri var. R3 3100 1000₺ bandında i3 10100F 750₺ ve %7-5 daha güçlü.

Super daha ucuz ama çok küçük bir farkla geride kalıyor. Çok büyük bir fark olmadığı için Super öneriyoruz.

Süpere ufak bir OC yapıldığında Ti'ı solluyor

Süper daha ucuz
Intel tekli çekirdek oyun performansında daha iyi ve 10100F rakibi olan R3 3100 1050TL aralarında ciddi bir fiyat farkı var ama 10100F %5 daha güçlü artık Intel daha F/P ve 3. nesil AMD'ye göre daha güçlü

Bugün bu sistemi her şey dahil aldım 8300TL iyi mi oldu sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı