İtopya Telefon Açmıyor ve Mail'e Yanıt Vermiyor

Erhan Tekin

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İşlemci ve kasa almıştım ve kasanın rgb'leri yanmıyor arayıp konuşmak istedim cevap yok mail atın diyor. Mail atıyorum cevap yok. Adamlara ulaşamıyoruz 1800 TL kasa elimizde kaldı. Ne yapacam bilemiyorum. İtopya güvenilir diye yazan arkadaşlar neye dayanarak yazdı çok merak ediyorum.

Ne yapabilirim nasıl ulaşabilirim adamlara, İstanbul'da da yaşamıyorum ki mağazaya gidim.

Bende yaklaşık 4600 TL lik alışveriş yaptım monitörü tekrar iade ettim ve 10 gündür parası yatmadı.Maillere cevap verilmiyo telefonla ulaşmak zaten imkansız, birazdaha bekleyip yasal işlem başlatıcam.
Not:İtopya pişmanlıktır.

Bende yaklaşık 4600 TL lik alışveriş yaptım monitörü tekrar iade ettim ve 10 gündür parası yatmadı.Maillere cevap verilmiyo telefonla ulaşmak zaten imkansız, birazdaha bekleyip yasal işlem başlatıcam.
Not:İtopya pişmanlıktır.
Bende monitör almış ve iade etmiş biri olarak sana tavsiyem , şikayet var sitesine detaylı bir yazı yazıp şikayetini yapman yönündedir. Emin ol seni gün içerisinde arayacaklardır. İade işlemini 2 gün içerisinde hallederler.

Yapabileceğin tek şey hani gidip suç duyurusunda bulunabilirsin bana hatalı ürün sattılar işte arıyorum cevap vermiyorlar mail atıyorum ona da dönüş yok. Tüketici mahkemesi ilgileniyor sanırsam bu konularla onları bir ara istersen sana yardımcı da olabilirler.

Reklamlarına kandım monitör siparişi verdim. Kutusu açılmış monitör yolladılar. Hiçbir şekilde iletişim de kuramıyorum. Lanet olsun böyle firmaya.

Reklamlarına kandım monitör siparişi verdim. Kutusu açılmış monitör yolladılar. Hiçbir şekilde iletişim de kuramıyorum. Lanet olsun böyle firmaya.
Hocam Şikayet var sitesine konunu aç , gün içerisinde Müşteri hizmetlerinden Mert diye biri var o seni arar yardımcı olur. Telefonla hiçbir şekilde ulaşamazsın.

Facebook üzerinden mesaj at. Bende sistemimi sipariş ettiğimde 1.5 - 2 hafta geçmesine rağmen ilerleme yoktu. Facebook üzerinden mesaj atınca "siparişiniz kargoya verilmiştir gecikme için üzgünüz" tarzı bir mesaj attılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı