İtopya ürünü göndermemi istiyor

Yanıtınız için teşekkürler. Değişim yapmayacaklar o zaman. Çünkü kullanıma engel olmuyor ama rahatsız ediyor. Sürekli gözüm oraya kayıyor. Beyaz ekranda, küçük mavi bir piksel sürekli duruyor. Rahatsız edici. Siz olsanız ne yapardınız?

İthalatçının teknik servisi size yakın ise ve zamanınız varsa oraya elden götürüp kontrol ettirirdim.

Kesinlikle gönderin, yetkili servis dediğiniz yeri asla küçümsemeyin oradaki insanlar bu işin Üniversitesini okuyorlar, gözlerinden kaçmaları söz konusu bile olamaz sizin gördüğünüz ölü pikseli onlar rahatlıkla görecektir. Eğer Ölü piksel iadesine gelirsek benim bildiğim 1 ölü piksel olsa bile iade ediyorlar. Bir de sizin ölü pikseliniz ortada yanlış görmediysem kesin olarak iadesini yaparlar veya değiştirirler.

Edit: 14 gün geçmediyse para iadesini bile alabiliyorsunuz geçtiyse garanti kapsamında değiştiriyorlar.

Hocam merhabalar, ürünün büyük ihtimalle değişimini yapmazlar.
Genelde ölü piksel sayısı az olan monitörlerde tamir yapılır.
Sizce tamir ettirmeli miyim? Bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?
İthalatçının teknik servisi size yakın ise ve zamanınız varsa oraya elden götürüp kontrol ettirirdim.
Silivri içerisinde yaşıyorum ve sanırım yakınlarımda yok.

Sizce tamir ettirmeli miyim? Bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?
Hocam benim arkadaş 4-5 ay kadar önce "ViewSonic XG2405" monitör aldı, 3 tane ölü piksel vardı Normal kullanımda, Oyun oynarken vs çok çok zor farkedildiği/hatta farkedilmediği için iade veya tamir ettirmedi. Ancak tasarım programları ve işleri ile uğraşıyorsanız ölü pikseller gözünüze batabilir. Kullanım amacınıza göre karar verin derim.

Tamamdır teşekkürler. Bu akşam düşüneceğim.
Monitörün iadesini kabul ettiler. Kutunun içine koyduğum notta ölü piksel vb. yazmadım. Sadece beğenmediğimi belirttim. Yardımcı olanlar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…