İtopya ürünümü kargoya vermedi

442376

Hectopat
Yakın zamanda sipariş edenler varsa söyleyebilir mi? Sitelerinde 1-5 iş gününde hazırlanır ve kargoya verilir diyordu. Pazartesi saat saat 17'de sipariş ettim. Hala ne kargoya verildi ne de sipariş hazırlandı işareti yanmaya başladı. Bu pazartesi ürünüm kargoya verilir mi? (ürün hazır sistem)

Son düzenleme:
Yakın zamanda sipariş edenler varsa söyleyebilir mi? Sitelerinde 1-5 iş gününde hazırlanır ve kargoya verilir diyordu. Pazartesi saat saat 17'de sipariş ettim. Hala ne kargoya verildi ne de sipariş hazırlandı işareti yanmaya başladı. Bu pazartesi ürünüm kargoya verilir mi?

Pazartesi İtopya'yı ara bilgi iste bence.

Yakın zamanda sipariş edenler varsa söyleyebilir mi? Sitelerinde 1-5 iş gününde hazırlanır ve kargoya verilir diyordu. Pazartesi saat saat 17'de sipariş ettim. Hala ne kargoya verildi ne de sipariş hazırlandı işareti yanmaya başladı. Bu pazartesi ürünüm kargoya verilir mi?

5. iş günü yarın oluyor yarın kargoya verirlerse sözlerinde durmuş oluyorlar aslında. O yüzden yarını bekle bence.

Bana 2 gün sonra verdiler hocam. Azami kargo ve teslim süresi 30 gün arayıp sorun.

İş günlerinde veriyorlar genellikle o yüzden yarını bekle verilmezse iletişime geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı