İtopya üzerinden aldınan G24F2 monitörde 1 adet ölü piksel çıktı

AquaBF

Hectopat
Daha fazla  
İtopya üzerinden aldığım G24F2 monitörde orta üstte 1 adet ölü piksel çıktı. Yarın müşteri hizmetleri ile görüşüp değişim talep edeceğim, sizce değişim olur mu? Olmazsa iade edip tekrar sipariş mi vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya üzerinden aldığım G24F2 monitörde orta üstte 1 adet ölü piksel çıktı. Yarın müşteri hizmetleri ile görüşüp değişim talep edeceğim, sizce değişim olur mu? Olmazsa iade edip tekrar sipariş mi vermeliyim?
Değişim olmaz bence.

Ben de aynı olmasa da benzer bir sorun yaşamıştım. Nota değişim oluyorsa değişim, olmuyorsa iade talep ediyorum diyerek gönder. Ayrıca göndermeden önce monitörün sol ve sağ taraflarını da test et. Bende oralarda görüntü yutma sorunu oluyordu. Sol kısmın tam karşısından bakmadığım sürece soldaki pikseller görünmüyordu tam. En rahat CMD açıp F11 basarak test edersin muhtemelen.

Yıllar önce AOC 24G2U almıştım, ölü piksel çıkınca değişim için geri göndermiştim. Bir başka kutuyu orada açıp test edip göndermişlerdi. DH forumda reklam kampanya konuları vardı oradan çok kişiyle beraber almıştık belki ondan yardımcı olmuşlardır.

Yarın görüşüp kargoya vericem, arkadaşın dediği gibi de not yazıcam. Eğer iade olursa aynı monitörden sipariş edip tekrar denemeyi düşünüyorum çok kaliteli ve güzel ama ölü piksel çıkması üzdü açıkcası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı