İtopya vb. satıcıların serbest piyasa desteği

Kuru sabitlesinler o zaman senin dediğine göre. :D

Hocam kurla alakalı değil her şey. Bazıları uyanıklık yapıyor. Sen doların düştüğü zamanlarda fiyatların düştüğünü gördün mü? Kura göreyse madem kura göre üst limit belirlenir. Yabancı sitenin birinde vergi dahil 3070 ekran kartı 22 bine satılıyorken dün benim ülkemde 30 binin altında yok.

Hocam kurla alakalı değil her şey. Bazıları uyanıklık yapıyor. Sen doların düştüğü zamanlarda fiyatların düştüğünü gördün mü? Kura göreyse madem kura göre üst limit belirlenir. Yabancı sitenin birinde verhi dahil 3070 ekran kartı 22 bine satılıyorken dün benim ülkemde 30 binin altında yok.
Doların düştüğü zamanlardan kastınız nedir hocam? 1960 buhranından sonraki 10 seneyi mi kast ediyorsunuz?

Hocam kurla alakalı değil her şey. Bazıları uyanıklık yapıyor. Sen doların düştüğü zamanlarda fiyatların düştüğünü gördün mü? Kura göreyse madem kura göre üst limit belirlenir. Yabancı sitenin birinde vergi dahil 3070 ekran kartı 22 bine satılıyorken dün benim ülkemde 30 binin altında yok.
Bak Türkiye gibi ülkelerde fiyatlar çabuk yükselir ama düşüşler çok ağır olur. Sen doların düştüğü zamanlarda fiyatların düştüğünü gördün mü demişsin de 26 yaşındayım ben daha doların düştüğünü görmedim. O yüzden soruna cevap vermeyim. :))

Doların düştüğü zamanlardan kastın nedir ? Çünkü düştüğünü görmedim. Hep arttı ama sabit kaldı ama az arttı ama hiç düşmedi. Son zamanlardaki düşüşlerden bahsediyosan, zaten 1 gün içinde çıkacağını bildiği şey için etiketini niye değiştirsin ?

Ya anlamıyorum arkadaş. Dolar olmuş 17 TL ülkede yolsuzluklar tavan yapmış adalet sistemi çökmüş her şey almış başını gidiyor halen daha kapsamlı bir şekilde olayları görüp, tartamıyor bu insanlar. Ben hiç bir şey demiyorum. Eğer bu günleri yaşıyorsak harbiden bu millet sonuna kadar hak ediyor böyle bir hayatı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı