İTOPYA ve DADG2 Sistem İncelemesi

Varian Wrynn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX590-AMD Ryzen 5 2600-GIGABYTE B450M-S2H-8X2 16GB DDR4 -
Arkadaşlar selam. Bazı arkadaşlar görüyorum DADG2'yi alma konusunda kararsız kalmışlar. Ben kendi tecrübe ettiklerimi anlatmak isterim ki, bu arkadaşların kafasında sıkıntı olmasın. Şimdi öncelikle GTX1660Tİ modelini kaçırdık maalesef. RX590 biraz risk gibi geldi bana, malumunuz WattMan falan. Ama yine de bu fiyata daha iyisini bulamayacağımı düşünüp ayın 6'sında sipariş verdim. Hızlı şekilde onaylandı ve kargosunu beklemeye koyuldum. Açıkçası şikayetvar beni çok karamsarlığa düşürdü. Fakat korkulan olmadı ve bugün, tam 7. günde ürünüm kargoya verildi. Yarın ve 15 Temmuz resmi tatil bu yüzden salı elimde olur gibi düşünüyorum. Kısacası şu ana kadar güvenli ve memnun kaldığım bir alışveriş süreci
oluyor. Bu konuyu güncelleyeceğim. Umarım aklısında soru kalanlara gerekli cevapları verebilmişimdir.

NOT: Kasa kötü biraz. 1-2 senede kasayı değiştirmenizi öneririm.
kargo.png
sipariş.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo geldiğinde kargocuyu göndermeyin kasaya bakın kırık çıkık var mı diye. Bir de sıcaklık değerlerine bakın ben de v4 sistem almıştım soğutucuyu tam takamamışlar.
Hayırlı olsun.

Kargo geldiğinde kargocuyu göndermeyin kasaya bakın kırık çıkık var mı diye. Bir de sıcaklık değerlerine bakın ben de v4 sistem almıştım soğutucuyu tam takamamışlar.
Hayırlı olsun.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı