İtopya vs Trendyol

İtopya'dan 2 sefer alışveriş yaptım. 1 hazır sistem ve 1 monitör aldım. İkisinde de sorun yaşamadım. Hazır sistem 5. iş gününde kargoya verildi. Monitör ilk iş gününde kargoya verildi. UPS kargo şirketi ürünü İtopya'dan aldıktan 1 gün sonra getirdi. Ben de çok fazla şikayet görmüştüm ancak ya ben şanslıyım ya da şikayetin diğer şirketlere oranla fazla olması müşteri kapasitesinin daha fazla olmasından kaynaklanıyor. Bu arada siparişlerim sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemdeydi ona rağmen sorun yaşamadım. Müşteri hizmetlerini aramaya ihtiyaç bile duymadım.
İşte şansınızın sırrı son cümlede yatıyor.
"Müşteri hizmetlerini aramaya ihtiyaç bile duymadım."
Hele bir ihtiyacın olsun, bak bakalım ulaşabiliyor musun?
İtopya ürünü temin etme, gönderme vs gibi konularda gayet yeterli, ta ki bir sorun yaşayıp müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışana kadar...

İtopya ürünü temin etme, gönderme vs gibi konularda gayet yeterli, ta ki bir sorun yaşayıp müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışana kadar...
İtopya tüm ürünleri indirimli gibi gösterme konusunda da yetenekli bence.
1593123553921.png

Müşteri hizmetlerine ihtiyaç duyduğum hiçbir firmadan memnun değilim bu arada. Banka işlemleri için arıyorum işimi çözen yok. Telefon hattım için arıyorum işimi çözen yok. İnternet için arıyorum işimi çözen yok. Hepsiburada'dan 2 tane sipariş verdim. Sipariş verdiğimi unuttum 20 gündür ulaşamıyorum. Bu dediğiniz şey İtopya'ya has bir kusur değil. Ülkemizde çağrı merkezi personelleri çalıştıkları firmaların alanında yeterli bilgiye sahip olmadıklarından güzin abla hattı gibi çalışıyorlar. Derdinizi dinleyip sabıra davet ederler sizi. İstisnalar vardır elbet :)

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerine ihtiyaç duyduğum hiçbir firmadan memnun değilim bu arada. Banka işlemleri için arıyorum işimi çözen yok. Telefon hattım için arıyorum işimi çözen yok. İnternet için arıyorum işimi çözen yok. Hepsiburada'dan 2 tane sipariş verdim. Sipariş verdiğimi unuttum 20 gündür ulaşamıyorum. Bu dediğiniz şey İtopya'ya has bir kusur değil. Ülkemizde çağrı merkezi personelleri çalıştıkları firmaların alanında yeterli bilgiye sahip olmadıklarından güzin abla hattı gibi çalışıyorlar. Derdinizi dinleyip sabıra davet ederler sizi. İstisnalar vardır elbet :)

Müşteri hizmetleri ve kargo şirketleri sağlam denetimden geçmeli...

O konuda size katılıyorum; ancak şöyle bir durum var.
Çoğu firmada müşteri hizmetlerine ulaşıp derdinizi anlatıncaya kadar çatlıyorsunuz doğru.
Ama İtopya'da öyle bir derdiniz yok, çünkü hiç ulaşamıyorsunuz :D
Arıyorsunuz, 45. sıradasınız diyor, ya sabır çekip 1 saatten fazla bekliyorsunuz, size sıra geliyor ve hoooppp hat meşgule düşüyor :D

Şikayetvar.com'a bakıp alışveriş yaparsan Elindeki GSM Operatörlerini kullanmaman ve en başta Trendyol, Hepsiburada gibi tüm sitelerden uzak durman lazım. Saniyede şikayet düşen platformdan alışveriş yapmayı planlayıp, ufacık bir satıcının küçücük şikayetlerine takılıyorsun.

Okyanusu geçiyorsun ama denizde boğuluyorsun :)
yani cevabınız nedir ?
Herkes farklı birşey söylüyor.Daha güvenilir bir yer varmı ?
Adeks Store kulaklık almıştım pahalı. Kendi sitesinden hemde kapıda ödeme ile. Güvenilirdir veya Vatan mağazasına bakabilirsin. Gameekstra 2 ürün almıştım. Kulaklık Revolver ve klavye Asus Rog. Ama satış sonrası kötü orası. Bereket sağlam çıktı hepsi.
trendyol üzerinden adeks ile alacağım güvenilir değil midir ?
Şikayetvar.com'a bakıp alışveriş yaparsan Elindeki GSM Operatörlerini kullanmaman ve en başta Trendyol, Hepsiburada gibi tüm sitelerden uzak durman lazım. Saniyede şikayet düşen platformdan alışveriş yapmayı planlayıp, ufacık bir satıcının küçücük şikayetlerine takılıyorsun.

Peki nereden alabilirim ? İtopya satış sonrası hizmetlerinde kötüymüş.Başka nere kalıyor ?
Şikayet sitelerine bakarak alışveriş yapacaksan bu işten vazgeç.
sizce nerden almalıyım ?
endyoldaki çoğu mağaza çakma, yanlış veya bozuk ürün satıyor. 6 ürün satın aldım 4 tanesi sıkıntılı çıktı. İtopyayı bilmiyorum ama tr

yanlış anlamayın ama GSM nedir ?

Son düzenleme:
yani cevabınız nedir ?
Herkes farklı birşey söylüyor.Daha güvenilir bir yer varmı ?

trendyol üzerinden adeks ile alacağım güvenilir değil midir ?

Peki nereden alabilirim ? İtopya satış sonrası hizmetlerinde kötüymüş.Başka nere kalıyor ?

sizce nerden almalıyım ?

yanlış anlamayın ama GSM nedir ?

benim Sana önerim, Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerden ürün aldığında sorun çıktıysa anında iade et. Sonra başka mağazadan tekrar al. Satış sonrası hizmet verimliliği eticaret için sorgulanası bir sorun. Çok ender firmalar bu konuda çok iyi iş başarıyor. Gerisi hikaye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı