Çözüldü Itopya vs Vatan Bilgisayar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Esss323

Femtopat
Merhaba.

Oyun, film için bu monitörün uygun olduğunu düşünüyorum. İtopya'da yanında mouse hediyeli satılıyor internetten ancak internetten alabilirim fakat ölü piksel olur mu diye korkuyorum İtopya hakkında birçok şikayet var. Aynı monitörden Vatan'da da var onda ölü piksel testi yapılıyormuş diye duydum emin değilim. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çözüm
Müşteri hizmetleri memnuniyeti ve hizmet açısından Vatan Bilgisayar. Ayrıca bir sorun oldu mu her yerde şubesi var. İstediğin her yerden garantiye gönderirsin. Bir sorun oldu mu İtopya’nın müşteri hizmetlerine bile doğru dürüst bağlanamayan binlerce kişi var.
Müşteri hizmetleri memnuniyeti ve hizmet açısından Vatan Bilgisayar. Ayrıca bir sorun oldu mu her yerde şubesi var. İstediğin her yerden garantiye gönderirsin. Bir sorun oldu mu İtopya’nın müşteri hizmetlerine bile doğru dürüst bağlanamayan binlerce kişi var.

Çözüm
İtopya'dan alırsanız sıkıntı çıkmaz. Şöyle bir durum olabilir ölü piksel çıkarsa kargo ile uğraş falan derken en az 10 gününüz gider. Vatan Bilgisayar'ın direkt şubesinden alırsanız ürünü satın almadan önce ölü nokta olup olmadığına bakabilirsiniz.

Merhaba.

Oyun, film için bu monitörün uygun olduğunu düşünüyorum. İtopya'da yanında mouse hediyeli satılıyor internetten ancak internetten alabilirim fakat ölü piksel olur mu diye korkuyorum İtopya hakkında birçok şikayet var. Aynı monitörden Vatan'da da var onda ölü piksel testi yapılıyormuş diye duydum emin değilim. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bana soracak olursan aynı segmentte oldukları için ucuz olanı tercih etmelisin çünkü özelliklerine kısa bir göz gezdirdim neredeyse tüm özellikler aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı